Osvárt Andrea ledobta a textilt: pucéron látható a sztár!

színésznő pucér videó Osvárt Andrea rövidfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar színésznő mostanában két olyan külföldi filmben is szerepelt, ami kiemelkedően sikeres volt az adott országban. A Yes című rövidfilmben a dögös híresség gyorsan megszabadul a ruháitól. 

A 2013-as Yes rendezője a Maestro című animációs rövidfilmjéért Oscar-díjra jelölt M. Tóth Géza volt, a nyolcperces kisfilmet 2014 végén három napig játszották egy Los Angeles-i moziban, hogy ezzel alkalmassá váljon az Oscar-jelölésre, de végül nem került a legjobb öt közé - írja az Origo.

M. Tóth Géza második élőszereplős munkája afféle tanmese, amiben Osvárt Andrea mint jól szituált menedzsernő összetalálkozik kisgyerekes, kéregető alteregójával. Bár egymáshoz egy szót sem szólnak, mert a menedzsernő végig a telefonjához beszél, és csak azt ismételgeti: "yes", a találkozás mégis megváltoztatja mindkettejük életét. A menedzsernő lassan mindenét odaadja a koldusnak, a koldus pedig a gyerekét is eldobva tesz minden földi jót boldogan a magáévá.

"A szakadt farmert nem tudom ki adta rá... de gáz" - Kommentháború Freddie nadrágjáról?http://www.life.hu/kult/20160514-freddie-fehervari-gabor-alfred-az-eurovizion-a-kommentekbol-szemezgettunk.htmlMagyarország, tűrd be az inged! Ezt üzenték a britek, miután Freddie kockahasat villantott az Eurovízió döntőjében. A magyar kommentelőket viszont nem a jóképű magyar énekes pocija, hanem a gatyája izgatta jobban. A hozzászólásokból szemezgettünk. Kult--Esterházy Péter legújabb könyve egy őszinte vallomás a hasnyálmirigyrákjárólhttp://www.life.hu/kult/20160525-esterhazy-peter-a-hasnyalmirigyrakjarol-irt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Esterházy Péter hasnyálmirigyrákkal küzd. Az író tavaly a göteborgi könyvvásárra küldött üdvözlőlevelében utalt arra, hogy a betegség köti le a gondolatait. Akkor nem árult el többet, nemrég viszont megszólalt az üggyel kapcsolatban. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoNovák Péter elárulta, mit tart még ma is szexinekhttp://www.life.hu/kult/20160525-novak-peter-elarulta-mit-tart-szexinek-mi-szamara-a-vilag-kozepe-es-mi-a-velemenye-keresztes.htmlVan, amit nagyon hosszú éveken keresztül lehet rajongásig szeretni, ami annyira időtlen, hogy Novák Péter számára még ma is szexinek számít. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoA várandósan ragyogó Liptai Claudia búcsút intett a színpadnak!http://www.life.hu/kult/20160524-a-varandos-liptai-claudia-bucsut-intett-a-central-szinhaznak.htmlAz egyik legfontosabb szerepre készül Claudia, hiszen második gyermekét várja a műsorvezető. A színpadtól egy időre búcsút kell mondani a színésznőnek. KultOrigoÍgy néznek ki most az Amerikai pite legendás sztárjai - Fotó! http://www.life.hu/kult/20160520-amerikai-pite-igy-neznek-ki-17-ev-utan-a-fiatalok-kedvenc-filmjenek-sztarjai-fotok.htmlA 17 évvel ezelőtt vetített Amerikai pite kétség kívül évekig a fiatalok kultfilmjének számított. A szereplők közül sokan még ma is népszerű szereplőnek számítanak egy-egy hollywoodi produkcióban, hála a legendás mozinak. Kult--"Lehet, hogy a világ süket, de büszke vagyok rád, Freddie" - Ezt üzeni Magyarország!http://www.life.hu/kult/20160516-freddie-fehervari-gabor-alfred-csalodott-de-a-rajongok-vigasztalo-uzeneteket-kuldenek.htmlFreddie hazatért Stockholmból, de vigasztalhatatlan. A rajongói és a kommentelők persze igyekeznek tartani a lelket kedvencükben, és biztosítani őt a támogatásukról. Ezekből a hozzászólásokból szemezgettünk.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.