Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari Szegedi Szabadtéri Színpad szerelem féltékenység Szegedi Szabadtéri Játékok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő, Kerényi Miklós Máté párja bevallotta, hogy mit jelent számára a szerelem, ahogy azt is, hogy felüti-e néha a fejét a féltékenység.

A színház, a tánc, a zene, az ének - mind szerelem Dancs Annamari számára, ami nem is csoda, hisz élete párját is ebben a környezetben találta meg. Az énekesnő bevallotta, milyen számára a mindent elsöprő szerelem, és hogy mit jelent a féltékenység.

Angry Birds: 21 érdekesség a híres játékról és a belőle készült új mozifilmrőlhttp://www.life.hu/kult/20160530-angry-birds-21-erdekesseg-a-hires-jatekrol-es-a-belole-keszult-uj-mozifilmrol.htmlMár a hazai mozik is játsszák az Angry Birds – A filmet, amely az egyik legismertebb és legnépszerűbb mobilos játék alapján készült, elsősorban persze a gyerekek számára. Mi pedig ennek apropóján összegyűjtöttünk egy nagy adag érdekességet — játékról és filmről egyaránt. Kult--Egy férfi állítja: apja ölte meg Fekete Dáliát (18+)http://www.life.hu/kult/20160531-kaliforniai-exnyomozo-steve-hodel-allitja-apja-george-hodel-volt-fekete-dalia-gyillkosa.htmlAz egyik leghátborzongatóbb Los Angeles-i gyilkosság elkövetőjét a mai napig nem sikerült megtalálni. A ‘40-es években találtak rá a félbevágott és megcsonkított Elizabeth Short testére, aki Fekete Dáliaként vált ismertté. Egy Los Angeles-i exnyomozó most azt állítja, az apja volt a hírhedt gyilkos. KultOrigoIlyet mi sem rendelnénk! 5 étel, melynek csomagolása jól átvert minket http://www.life.hu/kult/20160530-vicces-kajafotok-etelek-melyek-csomagolasa-kisse-atverosre-sikeredett-sutemeny.htmlUgye te is sokszor tapasztaltad már, hogy a csábító reklámokban látott falatok külseje igen messze áll a valóságtól. Egy internetes oldal összegyűjtötte az eddigi legnagyobb átveréseket. KultOrigo5 nevetséges idézet Gwyneth Paltrow tollából http://www.life.hu/kult/20160530-gwyneth-paltrow-a-szineszno-idezetei-lattan-nagyot-nevettunk-zsepiket-elo.htmlBár a szerkesztőség több tagja is imádja a szőke bombázót, a vicces nyilatkozatai mellett nem tudunk elmenni szó nélkül. Ezen idézetek láttán jókat nevettünk, hiszen pár szőke nős vicc jutott az eszünkbe. Íme, a sztár legelképesztőbb kijelentései. Kult--A hétköznapi hősök lesznek az idei Múzeumok éjszakája főszereplőihttp://www.life.hu/kult/20160529-a-hetkoznapi-hosok-lesznek-az-idei-muzeumok-ejszakaja-foszereploi.htmlA hétköznapi hősök, felfedezők és az újítók lesznek idén a Múzeumok éjszakája főszereplői, akikkel június 25-én a fővárosban csaknem 80 programon ismerkedhetnek meg a látogatók. KultOrigoNemcsák Károly: „Igyekszem megmaradni olyannak, amilyen voltam” http://www.life.hu/kult/20160528-nemcsak-karoly-igyekszik-megmaradni-olyannak-amilyen-volt-interju.htmlA Szomszédok sztárja második ciklusát tölti a József Attila Színház élén, elmondása szerint viszont igazgatóként is igyekszik megmaradni olyannak, amilyen volt. Missziójának tekinti, hogy a színházzal újra a klasszikus értékek fontosságára hívja fel a figyelmet, intézményvezetői feladatai mellett pedig a színjátszást sem hanyagolja el – már csak azért sem, mert az számára egy valódi terápiával ér fel. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.