Sosem látott felvétel! Íme, Marilyn Monroe és Erzsébet királynő első találkozása

Forrás: HIP/ Northfoto/Hip -
színésznő Erzsébet királynő Marilyn Monroe II. Erzsébet brit királynő videó felvétel találkozás szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexszimbólum nem hazudtolta meg magát: elképesztően mély dekoltázzsal köszöntötte a brit uralkodónőt.

Mind Marilyn Monroe, mind pedig Erzsébet királynő is 30 éves volt, amikor először kezet rázhattak egymással egy 1956-os londoni filmpremieren.

Forrás: HIP/ Northfoto/Hip

Korának legnagyobb színésznője és szexszimbóluma, aki akkori férjével, Arthur Millerrel együtt érkezett a brit fővárosba, nem bízta a véletlenre a ruháját: extra kivágott, testhez simuló ruhában és hosszú kesztyűben üdvözölte az Egyesült Királyság mindig elegáns és visszafogott uralkodónőjét. Ahogyan idén Erzsébet királynő, úgy Marilyn Monroe is idén ünnepelte volna 90. születésnapját.

A találkozás nagy pillanatát az alábbi videóban nézheted meg:

Emberrablás és drogkereskedelem – Durva titkok derültek ki a gorillához beesett kisfiú apjárólhttp://www.life.hu/news/20160531-a-gorillahoz-beesett-kisfiu-apjarol-durva-buntettek-es-titkok-derultek-ki.htmlA sajtó előtt semmi sem marad titokban: sötét titkok derültek ki a férfiról, akinek a fia beesett az állatkertben a gorilla kifutójára. A baleset miatt az állatkert dolgozói az állat lelövése mellett döntöttek. NewsOrigoElőkerült a 7 éves kisfiú, akit büntetésből hagytak az erdőben a szüleihttp://www.life.hu/news/20160603-elokerult-a-7-eves-japan-kisfiu-akit-szulei-buntetesbol-hagytak-az-erdoben-hokkaido-nanaenal.htmlNagy erőkkel kereste a rendőrség Jamato Tanookát, akire közel egy hét után találtak rá. News--Életveszélyesen megsebesítettek egy férfit Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160531-eletveszelyes-allapotban-van-a-ferfi-akit-megkeseltek-budapesten-ferencvarosban.htmlAz orvosok szerint akár bele is halhatott volna sérüléseibe a férfi, akit többször is megszúrtak a Mester utca és a Vágóhíd utca kereszteződésében. News--A riói trió: ugyanabban a számban indulnak az olimpián az észt hármasikrekhttp://www.life.hu/news/20160527-leila-liina-es-lily-luik-eszt-harmasikrek-ugyanabban-a-versenyszamban-indulnak-a-rioi-olimpian.htmlHa sikerül a selejtező, Leila, Liina és Lily Luik lehetnek az első hármasikrek az olimpia történelmében, akik ugyanabban a versenyszámban indulnak egymás ellen. NewsOrigoMegható! Így emlékeztek meg az életműdíjat kapott Schumacherrőlhttp://www.life.hu/news/20160530-michael-schumacher-forma-1-es-autoversenyzo-eletmudijat-kapott-igy-emlekeztek-meg-rola.htmlA súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta díját menedzsere, Sabine Kehm vette át könnyek között Nürburgringben. News--Új fényképükkel mond köszönetet Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20160526-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-fenykepe-az-otodik-hazassagi-evfordulojuk-alkalmabol-keszult.htmlA hercegi pár ötödik házassági évfordulójukra érkező jókívánságokat köszönték meg az alább látható fényképpel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.