Újra kell forgatni az új Star Wars-film közel felét

Star Wars film forgatás Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre problémásabbnak tűnik a Zsivány Egyes című első különálló Csillagok háborúja-produkció. A Disney túl sötétnek találta a rendező által készített első változatot, ezért visszadobták a filmet. 

Gareth Edwards felkötheti a gatyáját, ugyanis a cég négyhetes pótforgatást rendelt el júliusra azzal a céllal, hogy hangulatában sokkal jobban hajazzon a film a sorozat eddigi részeire. Persze a Disney nem szeretne csúszni a premierrel, így a Zsivány Egyes december 16-án a mozikba kerülhet - írja a The Playlist.

Zsivány egyes - Egy Star Wars-történet Forrás: Forum Hungary

A legújabb Star Wars-film 2017. december 15-re, a Han Solo fiatalkoráról szóló különálló film pedig 2018. május 25-re van most kiírva.

Beckham, Puskás, Pelé és társaik a moziban - híres focisták filmszerepeihttp://www.life.hu/kult/20160603-beckham-puskas-pele-es-tarsaik-a-moziban-hires-focistak-filmszerepei.htmlMár látható a mozikban a valaha élet egyik legnagyobb labdarúgó, Pelé fiatalkoráról készült életrajzi film — amelynek archív felvételein és egyik jelenetében maga az igazi Pelé is felbukkan. A brazil legendának nem ez volt az első filmszerepe, és nem csak ő vállalt ilyet a híres játékosok közül. Íme a legemlékezetesebb példák videói! Kult--Kiderült! Ezt nem csinálta még soha Szinetár Dórahttp://www.life.hu/kult/20160602-szinetar-dora-ezt-meg-soha-nem-probalta-ki-az-eleteben.htmlSzínésznőként volt alkalma sok mindent kipróbálni, még férfiakat is alakított a színpadon, de van, ami még nem fordult elő az életében. Ez derül ki most! KultOrigoSosem látott felvétel! Íme, Marilyn Monroe és Erzsébet királynő első találkozásahttp://www.life.hu/kult/20160603-marilyn-monroe-szineszno-es-erzsebet-kiralyno-elso-talalkozasarol-sosem-latott-felvetel.htmlA szexszimbólum nem hazudtolta meg magát: elképesztően mély dekoltázzsal köszöntötte a brit uralkodónőt. Kult--5 szívszorító film a franciáktól - ezeket mindenképpen látnod kellhttp://www.life.hu/kult/20160415-5-szivszorito-film-a-franciaktol.htmlA Franciaországban hamarosan megkezdődő futball Európa-bajnokság kapcsán összegyűjtöttük az öt kedvenc filmünket, amit a franciáknak köszönhetünk. Zsebkendőket elő! Kult--A hétköznapi hősök lesznek az idei Múzeumok éjszakája főszereplőihttp://www.life.hu/kult/20160529-a-hetkoznapi-hosok-lesznek-az-idei-muzeumok-ejszakaja-foszereploi.htmlA hétköznapi hősök, felfedezők és az újítók lesznek idén a Múzeumok éjszakája főszereplői, akikkel június 25-én a fővárosban csaknem 80 programon ismerkedhetnek meg a látogatók. KultOrigoKóstolj bele a szerepjátékok izgalmas világába: íme, a legmenőbb programok! http://www.life.hu/kult/20160527-kulturalis-programajanlo-majus-26-29-szinhaz-es-mozi-legjobb-programok.htmlMozi, színház, és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.