Ennyit változtak az évek alatt a Trónok harca sztárjai - Fotók!

fotó sorozat színész karakter Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg az egyik legsikeresebb sorozat a tévéképernyőkön. A világon több millióan szeretik és követik nyomon hétről hétre. Persze ez a szereplőknek is köszönhető, akik az évek alatt igen sokat változtak. 

Neked ki a kedvenced? Arya Stark, Cersei Lennister, netán Havas Jon? Bárkire is essen a választásod, biztosan a többi karakter is közel áll a szívedhez. Több sztár más sorozatokban is bizonyított az elmúlt években: Emilia Clarke a Doktorokban szerepelt, míg Jason Momoa a Baywatchban tűnt fel néhány jelenet erejéig. Összeszedtünk pár régebbi fotót, amelyeken te is megnézheted a sorozat főszereplőinek legnagyobb átváltozásait. Íme, a Trónok harca sztárjai:

/1606/Ennyi201661015390
Bodrogi Gyula: „Támogatnám az unokákat a színészi pályán"http://www.life.hu/kult/20160610-bodrogi-gyula-a-nemzet-szinesze-tamogatna-unokait-a-szineszi-palyan.htmlA Nemzet Színészével, a József Attila Színház művészével a színházi évad végén beszélgettem kedvenc szerepekről, nyaralásról, és unokái pályaválasztásáról. KultOrigoMagyaroknak köszönheti a világ az első fénymásolóval készült filmethttp://www.life.hu/kult/20160609-magyaroknak-koszonheti-a-vilag-az-elso-fenymasoloval-keszult-filmet.htmlKőszegi Tamás meglepő ötlettel rukkolt elő, és bejött! Olyannyira, hogy a fénymásolóval készült kisfilmje, a The Copyist képviseli hazánkat idén a 22. Palm Springs International Shortfesten, a világ egyik legnívósabb rövidfilmes fesztiválján. KultOrigoÓcskavasként árulták, fegyvereket akartak belőle készíteni - Az Eiffel-torony nem mindennapi történetehttp://www.life.hu/kult/20160607-az-eiffel-torony-tortenete-epitese-erdekessegek.htmlNagy valószínűséggel azt maga Gustave Eiffel sem gondolta annak idején, hogy az általa tervezett és róla elnevezett Eiffel-torony Párizs jelképe lesz. Már csak azért sem, mert ezt a különleges acélépítményt egy világkiállításra szánta, amit az esemény után rögtön le is bontottak volna. KultOrigoÚjra kell forgatni az új Star Wars-film közel felét http://www.life.hu/kult/20160606-star-wars-negyhetes-potforgatast-rendeltek-el-a-jelek-szerint-nem-elegedett-a-ceg.htmlEgyre problémásabbnak tűnik a Zsivány Egyes című első különálló Csillagok háborúja-produkció. A Disney túl sötétnek találta a rendező által készített első változatot, ezért visszadobták a filmet. KultOrigoSosem látott felvétel! Íme, Marilyn Monroe és Erzsébet királynő első találkozásahttp://www.life.hu/kult/20160603-marilyn-monroe-szineszno-es-erzsebet-kiralyno-elso-talalkozasarol-sosem-latott-felvetel.htmlA szexszimbólum nem hazudtolta meg magát: elképesztően mély dekoltázzsal köszöntötte a brit uralkodónőt. Kult--Molnár Áron elárulta, mitől dobban meg a szíve!http://www.life.hu/kult/20160601-molnar-aron-elarulta-mitol-dobban-meg-a-szive.htmlA piszkosul tehetséges és jóképű magyar színész bevallotta, hogy mi az, ami megdobogtatja a szívét, de azt szemérmesen elhallgatta, mit csinálna a szabad ég alatt! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.