Maddie Ziegler fotó táncos Sia balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal táncos a kora ellenére igazi világsztárnak számít az Egyesült Államokban. Modellkedik a legnagyobb divatcégeknek, sőt, már saját divatmárkája is van. 

Madison Nicole Ziegler 2002. szeptember 30-án látta meg a világot, Pittsburgh-ben. Szülei elváltak 2011-ben, mert a tánc mindkettőjüknek sok pénzügyi és lelki problémákat okozott. Ziegler kétévesen csatlakozott az Abby Lee tánctársulathoz, ahol a mai napig keményen gyakorol, és tanul. Jelenleg hatmillió Instagram- és egymillió Twitter-követője, valamint 500 ezer Facebook-követője van.

Forrás: AFP

A popsztár, Sia egy alkalommal meglátta Maddie-t táncolni, és azonnal felfigyelt a kislány tehetségére. Közösen készítették el a nemrégiben nagy port kavart videoklipet is, amelyben a kislány egy férfival egy ketrecben összezárva táncol.

A közös munka azóta is tart: 2016-ban, Sia legújabb dalának klipjében, a Cheap Thrills-en ismét ott látjuk táncolni Maddie-t.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.