magyar válogatott Margitsziget kivetítő Budapest foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta futball-lázban ég a világ, köztük Magyarország is. A magyar válogatott sikerei több ezer embert mozgattak meg a fővárosban. A nagy bulikat a szabadban is megélheted, köztük ezen a három szuper helyen. 

Futball-sziget

A Futball-szigeten az ország leggigantikusabb meccsnézésének lehetsz részese, amit úgy érdemes elképzelni, mintha 7000 haveroddal és ismerősöddel a 20.000 m2-es nappalidban néznétek a 144 m2-es képernyődet. Irány a Margitsziget!

Forrás: Facebook/Futball-sziget

Belvárosi Foci Mozi (Szabadság tér)

Sörpadokon, vagy fűben figyelik a szurkolók az eseményeket a Belvárosi Foci Moziban. A fesztivál hangulatú meccsnézős bulin 28 négyzetméteres kivetítő elé ülhetsz le a barátaiddal, és szurkolhattok a kedvenc csapatotoknak.

Forrás: Facebook/ Belvárosi Foci Mozi

Budapest Park

A Budapest Park Sportkertjében 15 négyzetméteres képernyővel, sörpadokkal és csocsóval várják a drukkereket. A belépés a Sportkertbe 21.00-ig ingyenes, utána 500 forintért engednek át a kapun.

Forrás: Facebook/Budapest Park
Könnyekig meghatódtak Kulka János kollégáihttp://www.life.hu/kult/20160622-kulka-janos-videouzenete-meghatotta-katona-jozsef-szinhaz-evadzaro-tarsulati-ulesen-a-kollegait.htmlAhogy megírtuk, videóüzenetet küldött Kulka János kollégáinak, a Katona József Színház évadzáró társulati ülésére. Az otthonában lábadozó színésznek egyre jobban hiányzik a színpad. Kult--Nyílt levélben szólalnak fel magyar zenekarok a Petőfi Rádió mellett http://www.life.hu/kult/20160615-petofi-radio-nyilt-level-melyet-tobb-hazai-zenesz-es-banda-is-alairt-kiallnak-a-csatorna-mellett.htmlKis túlzással a teljes magyar popszakma aláírta azt a "posztot", melyet elmondásuk szerint egy nemes ügy érdekében fogalmaztak meg. Nem szeretnék, ha teljesen átalakítanák a csatornát. Kult--Íme, az 5 kedvenc idézetünk Feldmár Andrástólhttp://www.life.hu/kult/20160614-kedvenc-idezeteink-feldmar-andras-pszichologustol-eletrol-szerelemrol.htmlFeldmár András matematikus, pszichológus, pszichoterapeuta. Tanításai által nem csak magunkról, hanem magáról az életről, és legfőképp a szeretetről tudhatunk meg többet. Most összegyűjtöttük az 5 kedvenc idézetünket tőle. KultFotó: Polyák Attila - Origo8 dolog, amiért megéri optimistának lennihttp://www.life.hu/kult/20160609-8-dolog-amiert-megeri-optimistanak-lenni.htmlAz optimizmus és a pesszimizmus fizikális és mentális jólétünkre is kihathat. Egyértelmű tehát, hogy egy optimista életszemléletű ember boldogabb, egészségesebb és hosszabb életet is él… És ez még csak a kezdet. Íme, 8 dolog, amiért megéri optimistának lenni. Kult--81 éves lett a Szomszédok sztárja! Így néz ki most Koltai Jánoshttp://www.life.hu/kult/20160609-81-eves-lett-a-szomszedok-sztarja-igy-nez-ki-most-koltai-janos.htmlA sokoldalú művész nevét legtöbben a Szomszédok című ikonikus magyar sorozatból ismerheti a nagyközönség. A teleregényben a mindig tettre kész Gábor Gábort játszotta. KultOrigoFriss fotó! Így néznek ki most az ABBA jóképű énekesei http://www.life.hu/kult/20160607-ujra-osszeallt-az-abba-30-ev-utan-sajnos-csak-egy-alkalomra.htmlMinden idők legsikeresebb svéd popcsapata az 50. évfordulójukra állt össze - sajnos csak egy alkalomra. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.