Lenyűgöző fotósorozat Diana hercegnő életéből - Ma lenne 55 éves

halál gyász Diana hercegnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki rokonszenvezett Diana hercegnével, még azután is töretlenül érdeklődtek iránta, hogy Károllyal elváltak útjaik. Halálos autóbalesetét követően világszerte gyászolták a hercegnét, aki július 1-jén lenne 55 éves.

Diana hercegné igazi világsztárrá vált, miután a királyi család tagja lett. A nyilvánosság figyelmének középpontjába került, és természetével hamar elnyerte az emberek rokonszenvét.

Forrás: AFP

Jótékonysági rendezvényei és szociális elkötelezettsége miatt az emberek azután is kitartottak mellette, hogy Károly herceggel elváltak egymástól. Augusztus 31-én, 36 évesen szenvedett halálos autóbalesetet, ami után az egész világ gyászba borult.

/1408/Diana2014831163310

Arcpirítóan merész fotó Diana hercegnő és Károly múltjából

Bár Diana hercegnő és Károly házassága a legkevésbé sem volt felhőtlen, kapcsolatuk kezdetén ők is megéltek felhőtlen, olykor zavarbaejtően felszabadult pillanatokat... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
80 éve jelent meg az Elfújta a szél: íme, az 5 legszebb idézet! http://www.life.hu/kult/20160630-elfujta-a-szel-80-eve-jelent-meg-a-legendas-mu-az-ot-legjobb-idezet-ime.htmlAz Elfújta a szél 1939-ben bemutatott színes amerikai film, amely Margaret Mitchell azonos című, Pulitzer-díjas regényéből készült. A regény 80 évvel ezelőtt, 1936. június 30-án jelent meg angolul a polcokon. Scarlett O'Hara, a 16 éves észak-georgiai szépség a monumentális regény végére 12 esztendővel lesz idősebb. A történet a mai napig meghat minket, így összegyűjtöttük a mű legszebb idézeteit. Kult--Unod már a hőséget? Íme, néhány hűsítő program! http://www.life.hu/kult/20160630-kulturalis-programajanlo-junius-30-julius-3-mozi-szinhaz-koncert.htmlMozi, kóstoló, és érdekes fesztivál is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoMicsoda elismerés! Elképesztő díjjal lett gazdagabb a Wellhellohttp://www.life.hu/kult/20160629-petofi-zenei-dij-a-volt-fesztival-nulladik-napjan-ime-a-gyoztesek-lista.htmlA Halott Pénz három kategóriában is elnyerte az első ízben meghirdetett Petőfi Zenei Díjat, kedden este Sopronban. A Telekom VOLT Fesztivál nulladik napján tartott gálán mások mellett Rúzsa Magdit és Ákost is díjazták. Kult--Hétéves kora óta ő a világ egyik legnagyobb vallási vezetője http://www.life.hu/kult/20160628-oszentsege-szakja-trizintol-heteves-kora-ota-o-a-vilag-egyik-legnagyobb-vallasi-vezetoje.htmlIndia észak-nyugati részén, a Himalája lábánál fekvő Dehradun nyolc órás vonatút a fővárostól, Új Delhitől. Az ideutazás igen egyszerű, hisz a város alacsony népességének, nemzetközileg elismert magas színvonalú oktatásának, illetve a turizmusnak köszönhetően, az ország egyik legjövedelmezőbb, és leginkább kiépített települése. Kult--Érdekel J. K. Rowling legújabb varázslómeséje? Itt elolvashatod! http://www.life.hu/kult/20160629-j-k-rowling-ujabb-meset-tett-kozze-honlapjan-a-harry-potter-regenyfolyam-szerzoje.htmlJ. K. Rowling újabb mesét tett közzé honlapján, a Pottermore-on a massachusettsi hegyek között alapított varázslóiskoláról. Kult--19 érdekesség Némó és Szenilla nyomában járvahttp://www.life.hu/kult/20160627-19-erdekesseg-nemo-es-szenilla-nyomaban-jarva.htmlMár játsszák a mozik a Pixar animációs stúdió új, remek mesefilmjét, a nagysikerű Némó nyomában folytatását, amiben ezúttal egy bizonyos feledékeny doktorhalat kell megtalálniuk hőseinknek. Összegyűjtöttünk egy nagy adag érdekességet a Szenilla nyomában - no meg persze az első rész kapcsán! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.