Halála előtt teljesült Bud Spencer nagy vágya

Forrás: MTI/EPA/DPA/Jens Kalaene -
színész Bud Spencer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén januárban teljesült Bud Spencer egyik legnagyobb vágya, megjelent első nagylemeze, ami saját dalait tartalmazza. 
A lemez a Futtetenne címet kapta, ami annyit tesz: tojjál rá. Bud Spencer így magyarázta a címadást a Bildnek: "Az emberek túl sokat aggodalmaskodnak. Amikor gondunk van, vagy bármi baj ér, nézzünk a tükörbe és nevessünk rajta, vagy tojjunk rá! Egyszerűnek hangzik, de visszatekintve minden gond egészen aprónak és nevetségesnek tűnik majd."
A színészlegenda azt is elárulta, hogy hosszú-hosszú évek óta vágyott már arra, hogy az általa komponált és felénekelt dalokat végre megmutathassa a közönségnek.
Megvan, mitől lehet még gyönyörűbb a női test - Fantasztikus fotókhttp://www.life.hu/kult/20160625-madridi-szekhelyu-spanyol-fenykepesz-emilio-jimenez-lenyugozo-vizualis-kompoziciokat-keszit.htmlMadridi székhelyű spanyol fényképész Emilio Jiménez lenyűgöző vizuális kompozíciókat készít kamerájával. A világ oda van érte... KultOrigoKönnyekig meghatódtak Kulka János kollégáihttp://www.life.hu/kult/20160622-kulka-janos-videouzenete-meghatotta-katona-jozsef-szinhaz-evadzaro-tarsulati-ulesen-a-kollegait.htmlAhogy megírtuk, videóüzenetet küldött Kulka János kollégáinak, a Katona József Színház évadzáró társulati ülésére. Az otthonában lábadozó színésznek egyre jobban hiányzik a színpad. Kult--Fenyvesi Zoltán: "Szerencsére mindenkinek tetszik"http://www.life.hu/kult/20160613-fenyvesi-zoltan-szerencsere-mindenkinek-tetszik.htmlRengeteg pozitív kritika, hirtelen jött népszerűség, folyamatos hüledezés. Izgalom és pörgés jellemzi most annak a fiúnak az életét, aki Till Attila filmjében egyik napról a másikra színésszé avanzsált. KultOrigoMuhammad Ali élete képekben - A legendás sportoló legemlékezetesebb pillanataihttp://www.life.hu/kult/20160604-muhammad-ali-bokszolo-legemlekezetesebb-pillanatai.htmlElhunyt Muhammad Ali, minden idők legsikeresebb bokszolója. A Life.hu a legemlékezetesebb pillanataival búcsúzik a sportolótól. Kult--A legnagyobb humoristára emlékezünk: 80 éve született Hofi Gézahttp://www.life.hu/kult/20160702-hofi-geza-80-eves-lenne-julius-masodikan-a-legnagyobb-nevettetore-emlekezunk.htmlA magyar kabaré egyik leghíresebb, és kétségkívül legtöbbet emlegetett alakja, akinek viccei még ma is aktuálisak. Hofi Géza, a Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar humorista ma lenne 80 éves. KultOrigoHoppá! Statisztikai adatok lettek a Disney-hercegnőkbőlhttp://www.life.hu/kult/20160624-statisztikai-adatok-lettek-a-disney-hercegnokbol.htmlMi a közös a matekban és a Disney-hercegnőkben? A válasz: semmi! Legalábbis azon kislányok körében, akik példaképként tekintenek a mesehősőkre. De más, megdöbbentő feledezés is született a hercegnő kutatás terén. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.