Érdekes és izgalmas programokra vágysz? Merülj el hazánk csodáiban

színház fesztivál mozi programajánló Művészetek Völgye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, fesztivál, és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. 

Művészetek Völgye

Kapolcs

Július 22 - Július 31.

Most pénteken kezdődik a 26. Művészetek Völgye. Július 22. és július 31. között a Balaton-felvidék három településén, Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden a művészet szerelmeseit kényeztetik 10 napon át. A gyönyörű környezet megismerését változatos előadások, játékok és túrák segítik. A települések között Csigabusz közlekedik, a programválasztást a helyszínen is megtalálható műsorfüzetek, valamint a fesztivál megújult mobil alkalmazása könnyítik.

Forrás: All rights reserved/Vera Deak

Peter Farago & Ingela Klemetz-Farago: Women In Chanel / Nők Chanelben

LUDWIG Múzeum

Július 8 - Szeptember 11.

A szekszárdi születésű Peter Farago és a svéd Ingela Klemetz-Farago vizionárius kettősét a jelenkori divatfotózás legkreatívabb csapatai között tartják számon. A Chanel divatcéggel való egyedi együttműködés keretében a két fotós komplex divatban elmesélt sztorikat kreált, amelyekben Közép-Európa és Lengyelország legkeresettebb szupermodelljei szerepelnek.

Foto: Hirling Balint - Origo

Star Trek - Mindenen túl

A Cinema City összes mozijában

A Mindenen túl kalandja során ez Enterprise az űr felfedezetlen zugaiba merészkedik, ahol egy új, titokzatos ellenséggel találkoznak, és ez a találkozás komoly próbára teszi a legénységet, és mindazt, amit a Föderáció jelent.

Ma lenne 65 éves Robin Williams!http://www.life.hu/kult/20160721-robin-williams-ma-lenne-65-eves-a-komikus-ongyilkos-lett-ket-evvel-ezelott.htmlKét évvel ezelőtt mindenkit ledöbbentett Robin Williams halálhíre. Állítólag súlyos betegsége miatt dobta el magától az életét. Az Oscar-díjas és hatszoros Golden Globe-díjas amerikai komikus ma lenne 65 éves. Kult--Szexi fotók! Így néznek ki most a Baby Sisters szexi lányai http://www.life.hu/kult/20160715-baby-sisters-igy-neznek-ki-most-a-lanycsapat-tagjai-dogos-fotok-a-multbol.htmlA kilencvenes évek első magyar lánycsapata hatalmas sikereket ért el, így a mai napig örömmel emlékezünk a csajokra. És mi történt az elmúlt években a három sztárral? Most kiderül! Kult--4 film, amiben nagyon szexi volt a ma szülinapos Harrison Fordhttp://www.life.hu/kult/20160712-harrison-ford-szuletesnapos-4-film-amiben-nagyon-szerettuk.htmlNem olyan jóképű, mint Brad Pitt, és nincs olyan álomteste, mint Gerard Butlernek, Harrison Fordért mégis rajonganak a nők. Természetesen mi is ebbe a táborba tartozunk, és 74. születésnapjára össze is szedtük azt a 4 filmjét, amiben szerintünk a legszexibb volt a színész. Kult--Disney-képek, amik mindenkit elvarázsolnak - ezerszer szebbek, mint az eredetiek!http://www.life.hu/kult/20160711-disney-mesekhez-festett-csodas-illusztraciot-thomas-kinkade.htmlA Disney-mesék varázslatos képi világgal rendelkeznek, egy művész azonban most messze túlszárnyalja az eredeti rajzokat. Kult--A nehézfiúk börtönében jártunk Sopronkőhidánhttp://www.life.hu/kult/20160704-sopronkohidai-bortonben-jartunk.htmlMagyarország egyik legszigorúbban őrzött börtön-fegyházában jártunk Soporonkőhidán. KultMTI/Balázs AttilaBemutatták Karlovy Varyban a Tiszta szívvel című filmet - Nagy sikert aratott Till Attila mozijahttp://www.life.hu/kult/20160703-bemutattak-karlovy-varyban-a-tiszta-szivvel-cimu-filmet-nagy-sikert-aratott-till-attila-mozija.htmlBemutatták Till Attila Tiszta szívvel című filmjét Karlovy Varyban az 51. nemzetközi filmfesztiválon. A mustra Nyugattól keletre (East of the West) című válogatásában szombaton látható alkotás sikert aratott - erről a rendező számolt be az MTI-nek vasárnap.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.