Rolling Stones Mick Jagger születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rock and roll műfajának egyik, ha nem a legnagyobb ikonja mindig is szeretett énekelni, de szülei szigorúan tanári pályára készítették, mivel első szülött fiúként az volt a dolga, hogy apja nyomdokaiba lépjen. A sors azonban a helyes irányba terelte.

Gyermekkora óta szerette hallgatni és nézni is az énekeseket, ő maga is nagyon sokat dalolt. Más kedvenc elfoglaltsága szinte nem is volt az éneklésen kívül. Mick Jagger nem volt olyan balhés fiatal, mint amilyeneknek általában gondoljuk a rockzenészeket.

Forrás: AFP

Kifejezetten jó tanuló volt, és még az egyetemet is elkezdte, de végül mindent otthagyott zenei karrierjéért. Fiatalon gyakran énekelgetett klubokban, de nézőként is rengeteg időt töltött el a különböző énekes helyeken. Ugyanúgy, mint Keith Richards és a Rolling Stones többi tagja,

Jagger sem az iskolapadban szerezte meg a zenéléshez szükséges ismereteket, kottát sem tudott olvasni.

A ma 73 éves Jagger igazi ikonná vált a Rolling Stones zenekar tagjaként, és rocksztárokhoz méltó magánéletet él. 73 éves létére nemsokára nyolcadszorra is apa lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.