A ma 97 éves Bálint gazda még most is aktív

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Bálint György Bálint gazda születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlen, hogy Bálint gazda, az ország kertésze így szereti a növényeket. Kiskorától fogva a mezőgazdaság szeretetére és ismeretére nevelték. Szinte egész életében ezzel foglalkozott, 97 évesen sem tud leállni.

Bálint gazda mindig derűs, annak ellenére, hogy sok mindenen van már túl. Megjárta a munkaszolgálatot, a koncentrációs tábort, és egy testvére kivételével az egész családja odaveszett a háborúban. Bálint Györgynek azonban így is sikerült továbbvinnie azokat az értékeket, amikre szülei nevelték, vagyis a mezőgazdaság szeretetét és ismeretét.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Egészen kiskora óta foglalkozik a növényekkel, rengeteg írásával találkozhattunk az évek során akár nyomtatott vagy online sajtóban, de saját könyvei is jelentek meg. Az ország kertészét a televízióból ismerhetik a legtöbben, hiszen éveken keresztül volt az Ablak című magazin állandó munkatársa volt. Bálint gazda közel a 100-hoz sem hajlandó pihenni, nap mint nap közösségi oldalán osztja meg a fontos tudnivalókat a kertészkedésről, növényekről, de ezen kívül is van még bőven dolga. Korábban elmesélte, hogy egy régebben publikált művét is szeretné újraírni!

Lagzi Lajcsi Hágáig is elmenne az igazáérthttp://www.life.hu/sztarok/20160728-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-hagaig-is-elmenne-az-igazaert.htmlAz áramlopás gyanújával előzetes letartóztatásba került zenész akár a hágai Nemzetközi Bíróság is elmenne, hogy tisztázhassa magát, és azért, hogy megkapja az elégtételt. TV + Sztárok--Szerelmi válságban a sztárok – Kokó válik, Hajdúék még vacillálnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160727-szerelmi-valsagban-a-sztarok-koko-valik-hajdu-peterek-meg-vacillalnak-r-karpati-peter-valik-polyak.htmlAz utóbbi időben Ámor nyila visszafelé sült el, ugyanis sorra röppennek fel a hírek, hogy álomházasságok érnek véget a magyar sztárvilágban. TV + SztárokOrigoFreddie elárulta a jövőjét: ezt tervezi a szexi énekes http://www.life.hu/sztarok/20160727-freddie-a-jelenre-koncentral-igy-tervezi-az-eletet-a-szexi-magyar-enekes.htmlFreddie népszerűsége az utóbbi időben egyre nőtt, sőt meg is duplázódott. A fiatal fiú nem szállt el a sikertől, most pedig elárulta a jövőbeli terveit. TV + Sztárok--Hosszú Katinka egy igazi legendával úszhatott együtt: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160727-hosszu-katinka-es-gyarmati-andrea-egy-medenceben-egyutt-uszott-a-paros.htmlA sportoló büszkén osztotta meg azt a fotót, melyen ő, és a legendás Európa-bajnok magyar úszó, Gyarmati Andrea látható. TV + Sztárok--Benedek Tibor: „Szeretnénk dobogón állni az olimpián"http://www.life.hu/sztarok/20160726-benedek-tibort-a-ferfi-vizilabda-valogatott-szovetsegi-kapitanyat-az-olimpiai-elotti-utolso-edzesen.htmlA magyar vízilabda-válogatott olimpia előtti utolsó edzésén jártunk, ahol megcsodálhattuk a fiúk felsőtestét a medence szélén állva, majd diétáról, a család hiányáról és a Zika-vírusról faggattuk őket. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKulcsár Edinának szuperereje van: nagyon gyorsan felépült!http://www.life.hu/sztarok/20160727-kulcsar-edina-egy-szuperhos-hihetetlen-gyorsasaggal-regeneralodott.htmlA szépség néhány napja még a kórházban feküdt, mivel egy nagyon komoly műtéten esett át, ami után egy fotóval sokkolta a rajongóit: véres, bekötött orral szelfizett. A modell azonban felépült, erről pedig a saját szemünkkel is meggyőződhetünk. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.