irányítótorony Sziget Fesztivál 2016 adrenalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A repülőtéren lévő irányítótornyot szimbolizáló 18 emelt magas "épületet" nem csak nézegetni lehet! Ha felpörögnél egy kicsit, akkor mindenképpen ugorj egyet a magasból.

Rengeteg dolgot ki lehet próbálni a Szigeten, sőt, érdemes is, hogy minél több élménnyel távozzunk a fesztivál végén. Ezek között ott van egy hatalmas torony, amiről leugorva biztosan megemelkedik az adrenalinszinted! Ám nem is olyan egyszerű oda feljutni: a Life.hu riportere kiderítette, mit kell megtenned az élményért.

Olimpia a Szigeten - Vajon mennyire vannak képben a bulizók a magyar sikerekkel http://www.life.hu/kult/20160815-lenzser-oliver-a-sziget-fesztivalon-az-olimpiaval-kapcsolatos-kvizzel-keszult.htmlLenzsér Olivér, a Life.hu kissé őrült riportere a Sziget Fesztiválon járt, és arra volt kíváncsi, hogy az ott bulizó fiúk-lányok mennyire vannak képben, ami a riói olimpián elért magyar sikereket illeti. KultOrigoA Muse alatt értettem meg, mi az a tömegpánikhttp://www.life.hu/kult/20160815-a-muse-koncert-a-2016-os-szigeten.htmlMár Sigur Rós előtt lehetett sejteni, hogy a Nagyszínpad tömege nem az izlandi elszállós postrockbanda kedvéért igyekszik annyira odatuszkolni magát az első sorba, és lóbálják a Muse-os pólójukban a Matt Bellamy képével díszített párnájukat. A szombat este tehát egyértelműen a Muse miatt volt érdekes a Sziget népének, ahonnan végül ellentmondásos érzésekkel távoztunk. KultFotó: Hirling Bálint - OrigoMO: "A magyar a legjobb közönség Európa-szerte"http://www.life.hu/kult/20160814-mo-a-dan-enekesno-is-exkulziv-interjut-adott-a-life-hu-nak-a-sziget-fesztivalon.htmlAz agydaganattal küzdő John Newman után a dánok legjobb exportterméke, MO is exkulzív interjút adott a Life.hu-nak a Sziget fesztiválon. A fiatal zenésznek ezúton is boldog születésnapot kívánunk. Kult--Exkluzív interjút adott a Szigeten az agydaganattal küzdő John Newmanhttp://www.life.hu/kult/20160813-john-newman-enekes-aki-agydaganattal-kuzd-exkluziv-interjut-adott-a-szigeten.htmlAz angol világsztár, John Newman idén is eljött Magyarországra, most a Sziget Fesztiválra. Ezúttal a Life.hu riportere faggatta őt. KultOrigoEz itt a Sziget, nem a Sound: cickók helyett a partiarcok dominálnak - Fotógaléria!http://www.life.hu/kult/20160813-2016-ban-a-budapesti-sziget-fesztivalon-a-cickok-helyett-a-partiarcok-dominalnak.htmlBemutattuk már, hogy a Sziget fesztiválon szórakozók miként drukkolnak a magyar olimpikonoknak, és felfedtük, mi kell ahhoz, hogy te lehess az élet császára a Hajógyári-szigeten. Most pedig a legnagyobb partiarcokat gyűjtöttük csokorba. Kult--Őrült arcok a Szigeten - Tuti, hogy ettől te is eldobod az agyad!http://www.life.hu/kult/20160812-orult-arcok-a-szigeten-tuti-hogy-ettol-te-is-eldobod-az-agyad.htmlBanán, középkori lovag, manók és szuperhősök - Vajon mi a közös bennük? Nos, mindannyian a 2016-os Sziget Fesztiválon tombolnak! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.