Lélegzetelállító felvételek: cápákkal úszott együtt egy bátor modell

Forrás: NORTHFOTO/Lia Barrett -
óceán modell fotózás fotó Cápa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lia Barrett egy különleges, nem mindennapi fotózásra adta a fejét. A művész szerint ezek a képek segítenek, hogy ne féljünk ennyire ezektől a mesés állatoktól. 

A résztvevő modellnek több szirticápával kellett együtt "dolgozni". Az egyik képen például az látható, ahogy a fiatal lány egy elhagyott roncson ül, közben pedig körülötte úszkálnak a félelmetes ragadozók. A felvételek a Bahamákon készültek egy ruházati cég megbízásából. A fotós szerint ezek a képek segítenek, hogy az emberek ne rettegjenek ennyire ezektől az állatoktól.

A 370 ismert cápafaj 80%-a vagy fizikailag képtelen kárt okozni embernek, vagy ritkán találkozik emberekkel. A legnagyobb testű cápa, a cetcápa, aminek hossza elérheti a 15 métert, nagyrészt planktonnal táplálkozik, így emberre nem veszélyes.

Nézd meg képeinket a víz alatti modell és a szirticápák közös kalandjáról!

Forrás: NORTHFOTO/Lia Barrett
Forrás: NORTHFOTO/Lia Barrett
Forrás: NORTHFOTO/Lia Barrett
Forrás: NORTHFOTO/Lia Barrett
Forrás: NORTHFOTO/Lia Barrett
Forrás: NORTHFOTO/Lia Barrett
Egy orosz lány a fellegekben: ilyen félelmetes fotósorozatot még nem láttál http://www.life.hu/kult/20160818-angela-nikolau-egy-lany-aki-az-eletevel-jatszik-dobbenetes-fotok.htmlAngela Nikolau talán a világ legveszélyesebb képeit készíti. Elmondása szerint azért, mert imádja felülről szemlélni a világot. KultOrigoGerendai Károly a Rihanna-koncertről: "Komoly csalódás volt ez számunkra"http://www.life.hu/kult/20160817-gerendai-karoly-megszolalt-rihanna-koncertjevel-kapcsolatban-kozel-felmillioan-voltak.htmlMegint megdőlt a Sziget látogatócsúcsa, idén ugyanis közel félmillióan voltak a fesztiválon, amely így több száz millió forintos nyereséget hozhat. Gerendai Károly szerint Rihanna nem playbackelt, de nem is biztos, hogy kellenek ilyen problémás sztárok a Szigetre. Kult--MO: "A magyar a legjobb közönség Európa-szerte"http://www.life.hu/kult/20160814-mo-a-dan-enekesno-is-exkulziv-interjut-adott-a-life-hu-nak-a-sziget-fesztivalon.htmlAz agydaganattal küzdő John Newman után a dánok legjobb exportterméke, MO is exkulzív interjút adott a Life.hu-nak a Sziget fesztiválon. A fiatal zenésznek ezúton is boldog születésnapot kívánunk. Kult--Ezzel a nyakadban te lehetsz az élet császára a Sziget fesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20160813-telekom-buddy-a-sziget-fesztivalon-azt-hogy-mikent-kell-bulizni-tamara-mutatja-be.htmlTamara a Telekom Buddyval multott a Sziget fesztiválon, és rengeteg közös kaladban volt részük. Nézd meg a Life.hu videóját!KultFotó: Adrián Zoltán - OrigoMa lenne 53 éves Whitney Houstonhttp://www.life.hu/kult/20160809-whitney-houston-53-eves-lenne-a-legnagyobb-noi-eloadora-emlekezunk-augusztus-9.htmlWhitney Houston a zene szeretetével született, családjában rengetegen foglalkoztak az énekléssel: édesanyja Cissy Houston Grammy-díjas soul- és gospelénekesnő, nagynénje Mary Jones énekesnő, keresztanyja Aretha Franklin tizenhatszoros Grammy-díjas énekesnő. Ilyen példaképek mellett nem csoda, hogy ő is a zene felé fordult. Tragikus halála az egész világot megrázta. Kult--Unatkozol? Vedd nyakadba a várost, és merülj el az izgalmakban http://www.life.hu/kult/20160804-kulturalis-programajanlo-augusztus-4-7.htmlMozi, színház, és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.