Nevess velünk! Vicces panorámaképeken kacag az internet

fotó panorámakép internet vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnya vége lett ezeknek a próbálkozásoknak. Egy dolog azonban mégis jól sült el: sikerült megszerezni, és feltölteni őket az internetre. 

A panorámakép egy fotótechnikai megoldás. Ezeket a képeket általában több darabból rakják össze. A panorámaképeknek olyan egyedi hangulatuk, bájuk van, amit egy nagylátószögű, vagy halszemoptikával nem tudunk visszaadni. A következő rövid összeállításban olyan fotókat szedtünk össze, melyek ennek a különleges módszernek a segítségével születtek. Ha nevetnél egy jót, akkor itt a helyed:

/1608/Neves2016825164453
Köszönj el méltóképp a nyártól – íme, a legjobb programok! http://www.life.hu/kult/20160825-kulturalis-programajanlo-augusztus-25-28-programok-mozi.htmlMozi, színház és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkóznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoÍgy vélekednek a külföldiek a magyar olimpikonok sikereirőlhttp://www.life.hu/kult/20160817-a-magyar-olimpokonok-rioban-nyujtott-teljesitmenyet-meltatjak-a-kulfoldiek-es-magyarok-egyarant.htmlA magyar olimpikonok nagyszerű teljesítményére az egész világ felfigyelt. Kult--A Muse alatt értettem meg, mi az a tömegpánikhttp://www.life.hu/kult/20160815-a-muse-koncert-a-2016-os-szigeten.htmlMár Sigur Rós előtt lehetett sejteni, hogy a Nagyszínpad tömege nem az izlandi elszállós postrockbanda kedvéért igyekszik annyira odatuszkolni magát az első sorba, és lóbálják a Muse-os pólójukban a Matt Bellamy képével díszített párnájukat. A szombat este tehát egyértelműen a Muse miatt volt érdekes a Sziget népének, ahonnan végül ellentmondásos érzésekkel távoztunk. KultFotó: Hirling Bálint - OrigoExkluzív interjút adott a Szigeten az agydaganattal küzdő John Newmanhttp://www.life.hu/kult/20160813-john-newman-enekes-aki-agydaganattal-kuzd-exkluziv-interjut-adott-a-szigeten.htmlAz angol világsztár, John Newman idén is eljött Magyarországra, most a Sziget Fesztiválra. Ezúttal a Life.hu riportere faggatta őt. KultOrigoHűha! Fantasztikus előzetessel csábít a moziba az új Star Warshttp://www.life.hu/kult/20160812-az-uj-star-wars-minden-eddiginel-latvanyosabb-lesz-nezd-meg-az-elozetest-video.htmlA hihetetlenül látványos, kétperces ízelítőt először az amerikai NBC tévécsatornán adták le, majd azonnal felkerült a Star Wars hivatalos YouTube-csatornájára. Kult--150 éves a budapesti állatkerthttp://www.life.hu/kult/20160807-150-eves-a-budapesti-allatkert-akkor-unnepelyes-megnyito-fontos-tarsasagi-esemeny-volt-a-varos.htmlSzázötven éve, 1866. augusztus 9-én nyílt meg Magyarország első állatkertje, a mai Fővárosi Állat- és Növénykert. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.