Balaton, napfény, koncertek és szórakozás: Így néz ki a fiatalok játszótere!

Strandfesztivál fesztivál fesztivál2016 sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak koncerteket, vízpartot, napsütést és társaságot kínál idén a Stanrdfesztivál az odalátogatónak. A bulik között rengeteg kreatív és ügyeségi játékban is bizonyíthattak a fiatalok. Idén nem jutottál le? Velünk azért beleshetsz!

A Strand fesztivál pénteki fellépői húzós koncerteket adtak, fellépett a Vad Fruttik, az Irie Maffia, Freddie, a Supernem, a Belga, Majka és Curtis, továbbá a Kállay Saunders Band is, akinek frontemberével exkluzív interjút készített a Life.hu.

A zenei felhozatal, a környezet, a helyszín és az idő is tökéletesen összeállt a Strandfesztiválra, így az is remekül érezhette magát, akinek ez volt élete első ilyen jellegű bulija.

Ma van a fesztivál zárónapja, ott lesz Halott Pénz, de biztos sokan tolonganak majd a Welhello előtt is. Fellép még a Kiscsillag, Marge, a Hiperkarma, Péterfy Bori és a KFT, Kis Grófo is tiszteletét teszi a fesztiválon. De addig is rengeteg extrém kihívás, sok játék, móka, kacagás és sport foglalja le a fesztiválozókat. Lesd meg a galériánkat!

/1608/STRAN2016827161358

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.