Könyvet ír házasságukról Prince volt felesége

Forrás: Northfoto -
Prince memoár könyv Mayte Garcia énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Bensőséges hangvételű memoáron" dolgozik a néhai Prince első felesége és egykori múzsája, Mayte Garcia.

A Hachette Books kiadó bejelentése szerint a 42 éves színésznő, énekesnő és táncos The Most Beautiful című életrajzi könyve a tervek szerint 2017 áprilisában jelenik meg. A könyv címe Prince 1994-es slágerét, a The Most Beautiful Girl in the Worldöt idézi, amelyet Garcia ihletett.

Prince és Mayte Garcia Forrás: Northfoto

Az idén áprilisban meghalt zenész és Garcia 1996-ban, Valentin-napon házasodtak össze és nem sokkal később már első közös gyermeküket várták. A csecsemő azonban egy héttel a születése után meghalt, és Garcia később a második babáját is elvesztette. A pár 2000-ben vált el.

A kiadón keresztül megjelentetett közleményében Garcia úgy fogalmazott, hogy kapcsolatuk Prince-szel "szinte túlvilági" volt és szeretné megosztani kettejük történetének boldog és boldogtalan perceit is a nagyközönséggel.

Az 57 éves énekes holttestére a liftben találtak a Minneapolis közelében fekvő Paisley Park-i otthonában április 21-én. A halottkém jelentése szerint a popsztár fentanil véletlen túladagolásában vesztette életét.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.