Találkozz személyesen a Nickelback sztárjaival

kultúra Nickelback mozi program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, színház és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a nyár véget ért, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Nickelback

Szeptember 16.

Papp László Budapest Sportaréna

A többszörös platinalemezes kanadai rock banda, a Nickelback hatalmas turnéra indul 2016-ban. Az európai koncertkörút szeptember 2-án indul Helsinkiben, és a teljes turnén a szintén kanadai rockcsapat, a Monster Truck lesz az előzenekar. Ez a Nickelback tizedik világkörüli turnéja, amely 30 különböző városban lesz látható ősszel Európában, köztük a Budapest Aréna színpadán is szeptember 16- án!

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Timothy Hiatt

Édes Napok

Szeptember 16 - Szeptember 18.

Szent István-bazilika

A Budai Várban csodálatos környezetben rendezték meg évről-évre a fesztivált, most azonban úgy döntöttek, hogy a Várban lévő építkezések és felújítások miatt egy hasonlóan kiemelkedő és méltó helyszínen lesz. Így garantálhatják azt a szervezők, hogy az Édes Napok Budapest, mint az év legédesebb hétvégéje, országos és most már európai gasztronómiai nagyrendezvény legyen, ahol a korábbiakhoz hasonló szakmai és szórakoztató programok mellet az ország legfinomabb édességeit kóstolhatják, illetve vásárolhatják meg látogatók.

Forrás: Dreamstime

Nemzeti Vágta

Szeptember 16 - Szeptember 18.

Hősök tere

A Nemzeti Vágta a magyar tradíciókra épülő, nagyszabású, történelmi hangulatú lovasverseny, mely ilyen formán egyszerre hagyományőrző és hagyományteremtő, országos kulturális esemény. Célja, hogy a nemzeti lovas hagyományt felelevenítse, új tartalommal gazdagítsa, és nagyszabású kulturális fesztivált hozzon létre.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Florence: A tökéletlen hang

A Cinema City összes mozijában

Egy üdítő vígjáték egy eltökélt nőről, aki bármire képes, hogy a világ legismertebb operaénekesnőjévé váljon. Még egy olyan apró dolog sem tántorítja el céljától, hogy fülsiketítően hamisan nyivákol. Az Oscar-díjas Meryl Streep és Hugh Grant együtt komédiáznak A királynő és a Veszedelmes viszonyok rendezőjének legújabb filmjében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.