Október végén jelennek meg David Bowie eddig kiadatlan dalai

dal David Bowie énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 21-én jelenik meg David Bowie eddig kiadatlan, utolsó három dalának stúdióváltozata - írta a Pitchfork zenei magazin.

A három felvételt - No Plan, Killing a Little Time és When I Met You -, melynek producere Bowie és Tony Visconti volt, a néhai világsztár Lazarus című musicaljének lemeze mellett, külön CD-n adják ki.
Eddig a három dalt csak a musicalben játszó színészek előadásában lehetett hallani. Az albumot az extra CD-vel az ISO/Columbia/RCA adja ki.

Forrás: Origo

A Lazarus premierje tavaly novemberben volt a New York-i Broadwayn, néhány héttel a brit rocksztár januári halála előtt. A Földre pottyant férfi című film inspirálta musicalt Bowie Enda Walsh ír drámaíróval együtt készítette, Londonban a Kings Cross színház tűzi műsorára október 25-től.
A New York-i produkció színészei közül Michael C. Hall, Michael Esper és Sophia Anne Caruso Londonban is fellép eredeti szerepében.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.