Szemérmetlen kalandok a hősök terén: erre kalandozz a hétvégén!

Forrás: Dreamstime -
kultúra hétvége mozi programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, színház és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a nyár véget ért, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Hol jár az eszed? 16. ARC közérzeti kiállítás

Szeptember 9. - Szeptember 25.

56-osok tere

Hol jár az eszünk? Szeptember 9-től megnézheted! Ez a hely, ahol ott járhat az eszed, ahol akarod! Itt semmi sem kötelező, semmi sem hivatalos, semmi sem elvárt, semmi sem szalonképtelen és semmi sem unalmas! Ez az a hely, ahol az eszedet arra használhatod, amire mindig is szeretted volna: kalandozásra, álmodozásra, felébredésre, felhomályosulásra, kifejezésre, beszólásra, befelé űrhajózásra, szétesésre és összestoppolásra.

Forrás: Facebook/ ARC kiállítás

8 éves az Instant

Szeptember 21. - Szeptember 25.

Még több fellépő, még több elpusztíthatatlanul pozitív vibe, még több örömkönny, még több olimpiai arany, még több megadott telefonszám, még több szemezés, még több indokolatlan röhögőgörcs, még több végigtáncolt éjszaka az Instant nyolcadik születésnapján.

Forrás: Dreamstime

Corvin Szezonzáró Sörfesztivál

Szeptember 22. - Szeptember 25.

Corvin negyed

Ahogy azt eddig tőlünk megszokhattátok lesznek finom sörök, halk zene, előadások, sörkóstolók és sörivó versenyek. Néhány premieren túl, nálunk azon márkák söreit ihatjátok, melyek sok-sok éve főzik söreiket és szortimentjük mindig fix, kiszámítható minőséget hoz. Legyen szó akár magyar, cseh, német, belga vagy akár angol sörfőzdékről.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Paul Zinken

ÉJSZAKAI NYOMOZÁS - Detektívjáték holdfényben

2016. szeptember 24. - november 6.

Vajdahunyadvár, Magyar Mezőgazdasági Múzeum

A kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, holdfényes kertbe csöppennek, ahol egy rejtélyes, éjszakai nyomozás részeseként egy agyafúrt bajkeverő nyomába eredhetnek. A sejtelmes hangulatú kiállításon barangolva a látogatók felfedezhetik az élőlények rejtett éjszakai életét és meglepő jelenségeit. A múzeum több termén végigfutó kiállítás és detektívjáték különleges látványvilággal, trükkös feladványokkal, újfajta játéklappal és ajándékkal várja a látogatókat.

Forrás: F Exhibition

A hét mesterlövész

Antonie Fuqua rendező új filmje a klasszikus A hét mesterlövész modern újraértelmezése. Adott egy álmos kisváros, Rose Creek, amelyet az iparmágnás Bartholomew Bogue tart elnyomás alatt. A város kétségbeesett lakói, élükön Emma Cullennel egy csapat törvényenkívülihez fordulnak segítségért.

Találkozz személyesen a Nickelback sztárjaival http://www.life.hu/kult/20160915-kulturalis-programajanlo-09-15-18-mozi-es-lovas-programok-az-egesz-csaladnak.htmlMozi, színház és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a nyár véget ért, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoEnnyi volt! Végleg bezárják a Mammut mozit http://www.life.hu/kult/20160908-egy-ujabb-mozi-zar-be-budapesten-vegleg-becsukja-kapuit-a-mamut.htmlEgy újabb mozi zár be Budapesten, most azonban nem egy művészfilmeket vetítő intézmény, hanem egy budai pláza mozija húzza le a rolót - olvasható a Cinema City közleményében. KultOrigoMicsoda siker! Dalt írtak Hosszú Katinka tiszteletére http://www.life.hu/kult/20160812-hosszu-katinka-dal-ezzel-leptek-meg-az-aranyermes-uszonot-itt-meg-is-hallgathatod.htmlA művet Balogh Tamás fiatal jazz-zongorista, zeneszerző készítette. A fiatal művész a Mission című számot már több hónapja megírta, de csak most sikerült technikailag kivitelezni a felvétel elkészítését. Kult--Unatkozol? Vedd nyakadba a várost, és merülj el az izgalmakban http://www.life.hu/kult/20160804-kulturalis-programajanlo-augusztus-4-7.htmlMozi, színház, és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoMicsoda elismerés! Elképesztő díjjal lett gazdagabb a Wellhellohttp://www.life.hu/kult/20160629-petofi-zenei-dij-a-volt-fesztival-nulladik-napjan-ime-a-gyoztesek-lista.htmlA Halott Pénz három kategóriában is elnyerte az első ízben meghirdetett Petőfi Zenei Díjat, kedden este Sopronban. A Telekom VOLT Fesztivál nulladik napján tartott gálán mások mellett Rúzsa Magdit és Ákost is díjazták. Kult--3 hely Budapesten, ahol te is focilázban éghetsz http://www.life.hu/kult/20160622-budapest-harom-hely-ahol-te-is-kovetheted-a-focivebet-margitsziget-es-szabadsag-ter.htmlNapok óta futball-lázban ég a világ, köztük Magyarország is. A magyar válogatott sikerei több ezer embert mozgattak meg a fővárosban. A nagy bulikat a szabadban is megélheted, köztük ezen a három szuper helyen. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.