II. Erzsébet brit királynő audiencia Vígszínház Halász Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésnapján köszöntötte a Vígszínház társulata Halász Juditot! A színésznő kollégáival épp az Audiencia című előadás jövő heti premierjére próbált, amelyben II. Erzsébetet alakítja – amikor a koronázási jelenet után megjelent a színpadon egy tortával a Víg igazgatója, Eszenyi Enikő és a darabban szereplő színészek.

Halász Juditnak azonban nem maradt sok ideje az ünneplésre, hiszen a tortázás után folytatódott Peter Morgan darabjának a próbája. A színmű az utóbbi évek egyik sikerdarabja a Broadway és a West End színházaiban, jövő héttől pedig a Pesti Színházban látható először Maagyarországon. Nem csak szórakoztató, de nagyon aktuális is, hiszen Anglia és az európai kontinens kapcsolata napjainkban is központi téma.

Forrás: Szkárossy Zsuzsa

II. Erzsébet királynő a huszadik század és korunk egyik legjelentősebb uralkodónője. Az audienciáin miniszterelnökeit fogadja, Winston Churchillt, Margaret Thatchert, John Majort, vagy éppen David Cameront. Nemcsak a kormányzás nehézségeibe nyerünk betekintést, hanem megismerhetjük korunk egyik legközvetlenebb, legszellemesebb, legmegkapóbb személyiségét és az országát szolgáló minisztereit.

Fél órával később kezdte meg a Szigeten koncertjét Rihannahttp://www.life.hu/kult/20160812-fel-oraval-kesobb-kezdte-meg-a-szigeten-koncertjet-rihanna-sokan-elegedetlenek.htmlTíz óra után kezdődött el a Sziget legtöbbeket érdeklő fellépőjének Rihannának a koncertje. Az énekesnőállítólag pontosan tudta, a rendezvény szabadtéri koncertjeinek 11 órakor véget kell érniük a hangerő-szabályozások miatt.Kult--150 éves a budapesti állatkerthttp://www.life.hu/kult/20160807-150-eves-a-budapesti-allatkert-akkor-unnepelyes-megnyito-fontos-tarsasagi-esemeny-volt-a-varos.htmlSzázötven éve, 1866. augusztus 9-én nyílt meg Magyarország első állatkertje, a mai Fővárosi Állat- és Növénykert. KultOrigoNyilvánosságra hozták az Idei Emmy-jelöltek névsoráthttp://www.life.hu/kult/20160714-nyilvanossagra-hoztak-az-idei-emmy-jeloltek-nevsorat.htmlKihirdették a 68. Emmy-díj jelöltjeit. A Downton Abbey, a Trónok harca is versenyben van, de megküzd egymással Kirsten Dunst és Felicity Huffman is. A díjakat szeptember 18-án adják át. Kult--Így érezheted magad egész nap Brazíliábanhttp://www.life.hu/kult/20160730-igy-erezheted-magad-egesz-nap-braziliaban-az-idei-nyari-olimpiai-jatekok-orszagaban.htmlA dolgos munkanapokat nyáron talán még nehezebb elviselni, mint a többi évszakban. A szikrázó napsütés, a kellemes meleg az iroda falain kívülre, messzi tájakra csábíthat: egy homokos tengerpartra a pálmafák alá, vagy akár egy izgalmas nyári utazásra. A legtöbbeknek a mindennapi rutinban sajnos csak az álmodozás marad, de íme, néhány tipp a hétköznapokra, amelyektől egész nap Brazíliában, az idei nyári olimpiai játékok országában érezheted magad. KultOrigoPikáns felvételen Tóth Andihttp://www.life.hu/kult/20160726-a-valotarsak-sorozatban-pikans-felvetelen-toth-andi-az-x-faktor-gyoztese.htmlPikáns jelenetben forgat az X-Faktor felfedeztettje, Tóth Andi, aki a Válótársak című sorozat legújabb évadában tűnik majd fel. KultOrigoMegvan, mitől lehet még gyönyörűbb a női test - Fantasztikus fotókhttp://www.life.hu/kult/20160625-madridi-szekhelyu-spanyol-fenykepesz-emilio-jimenez-lenyugozo-vizualis-kompoziciokat-keszit.htmlMadridi székhelyű spanyol fényképész Emilio Jiménez lenyűgöző vizuális kompozíciókat készít kamerájával. A világ oda van érte... KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.