Rod Stewartot lovaggá ütötték a Buckingham Palotában

Forrás: AFP/Jeff Spicer -
lovag II. Erzsébet brit királynő Rod Stewart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lovaggá ütötte Rod Stewart énekest Cambridge hercege a Buckingham Palotában - számolt be róla kedden a BBC News.

Rod Stewart zenészként és jótékony tevékenysége révén szerepelt azok között, akiket a királynő születésnapja alkalmából kitüntettek. A 70 éves énekes, akit az ünnepségre felesége és két fia is elkísért, a ceremónia után elmondta: "a kilencedik mennyországban" érzi magát.

Forrás: AFP/Jeff Spicer


A skótkockás nadrágot, és hozzá illő sötét zakót viselő sztár elárulta, hogy a királynőt képviselő Vilmos herceg gratulált neki hosszú pályafutásáért, és örömét fejezte ki, amiért továbbra is zenél, mire ő azt válaszolta: "muszáj, nyolc gyermekem van". Stewart a ceremóniát követő fogadáson, a Művészeti Akadémián II. Erzsébettel is találkozott.

A kitüntetettek között szerepelt David Oyelowo filmsztár is, aki a Brit Birodalom Rendjének parancsnoki fokozatát (OBE) kapta. A legújabb filmjében, a csak fekete szereposztással forgatott The Queen of Katwe című sakkdrámában Lupita Nyong'óval játszó színész elmondta: "büszke arra, hogy brit".

A brit GQ magazin első fekete női kiadója, Vanessa Kingori szintén kitüntetésben részesült, őt a Brit Birodalom Rendjének tagja (MBE) érdemrenddel tüntették ki.

Elhunyt Joan Marie Johnson énekesnőhttp://www.life.hu/kult/20161012-elhunyt-joan-marie-johnson-enekesno-a-dixie-cups-poptrio-tarsalapitoja.htmlNagy Sándor: „Nem szeretek szerepet játszani az életben, hiszen az nem sunyiskodásra való”http://www.life.hu/kult/20161011-interju-a-madach-szinhaz-szineszevel-nagy-sandorral.htmlExkluzív interjú az első magyar topmodellel, Pataki Ágival http://www.life.hu/kult/20161010-az-elso-magyar-topmodell-pataki-agi-szerint-a-magyar-nok-alulertekelik-magukat.htmlGyászhír: elhunyt A vasember rendezőjehttp://www.life.hu/kult/20161010-andrzej-wajda-oscar-dijas-lengyel-filmrendezo-90-eves-koraban-elhunyt.htmlTegyél egy szívességet a lelkednek! Fogadj örökbe egy állatothttp://www.life.hu/kult/20161006-kutyak-macskak-orokbefogadasa-a-segitsegunnkel.htmlTóth Vera: „Nekem nem barátom az, aki nem szereti az állatokat.”http://www.life.hu/kult/20160920-toth-vera-enekesno-allatvedelemrol-mesel.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.