Megelevenítette kisfia rajzait az apuka

rajz kisfiú valóság apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatéves Dom egyszerűen imád rajzolni, minden különleges állatot, amit elképzel, azt papírra veti. Az édesapja pedig úgy döntött, hogy kisfia összes rendkívüli elképzelését megvalósítja.

Kivételesen tehetséges kisfiú Dom, aki ha csak teheti, rajzol. Szinte minden szabadidejét ezzel tölti, különlegesebbnél különlegesebb állatokat vet a papírra. Édesapja szintén művészlélek, így egy pontot úgy határozott, kiveszi a részét az alkotásból. Ő a kisfia rajzait ülteti át a valóságos világba egy kis digitális mágia és jó nagy adag humor segítségével!

/1610/_letr2016102614464
Szerdától hűvös napok várnak ránk http://www.life.hu/news/20161025-jon-a-lehules-szerdatol-elo-kell-venni-a-teli-kabatot-idojaras.htmlA keddi napon még kellemes időnk lesz, szerdától viszont ne nagyon számíts 13 foknál magasabb hőmérsékletre. A köpönyeg.hu előrejelzése következik. News--Horrorbaleset történt egy népszerű vidámparkbanhttp://www.life.hu/news/20161025-az-ausztraliai-queensland-dreamworld-nevu-parkban-baleset-tortent-halal.htmlKetten kizuhantak a kerek csónakból, a másik kettő pedig a járműbe szorult. Egyiküket sem sikerült újraéleszteni. News--Meghalt a Remingston Steele alkotójahttp://www.life.hu/news/20161025-meghalt-a-remington-steele-alkotoja-michael-gleason.html78 évesen hunyt el Michael Gleason, aki a többi között a Remington Steele egyik alkotója volt. A nagy sikerű sorozat Pierce Brosnan főszereplésével készült, ez indította le a karrierjét. News--Meghalt a néni, aki finom süteményeket árult a Nyugatinál http://www.life.hu/news/20161025-tragedia-meghalt-a-neni-aki-sutiket-arult-a-nyugatinal-dobbenet.htmlA 86 éves Irénke néni halálhírét egyik ismerőse közölte a Facebookon. Az idős asszonyt nagyon sokan gyászolják. NewsOrigoHajléktalanból lett milliárdos Khalil Rafitihttp://www.life.hu/news/20161025-hajlektalanbol-lett-milliardos-khalil-rafiti-ime-a-tortenete.htmlCsodák márpedig léteznek a 21. században is: ilyen többek között Khalil Rafiti története, aki nemrég még hajléktalan volt, most pedig milliárdosként tengeti napjait. NewsOrigo2019-ben jön a digitális érettségihttp://www.life.hu/news/20161025-digitalis-erettsegi-2019-ben-ujitas-a-kozoktatasban-gyermeked-is-reszesulhet-benne.htmlEgyes tárgyakból már a 2019-es tanévben digitálisan lehet érettségizni, a dolgozatokat is így írhatják majd a diákok - ilyen lesz a jövő a közoktatás "digitális átállítása" után Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos szerint. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.