A szépség és a szörnyeteg fotó film videó Emma Watson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült a legszebb Disney-klasszikus filmes változata, melyből most exkluzív képeket is láthatunk, hála a stúdiónak. 

Megérkeztek az első hivatalos fényképek az élőszereplős A szépség és szörnyeteg-filmből, most már a stúdió által jóváhagyott fotón csodálhatjuk meg a sárga ruhában táncoló Emma Watsont, és vehetjük szemügyre a szörnyeteg új külsejét. A filmet 2017. március 23-tól vetítik nálunk.

Forrás: Laurie Sparham/Laurie Sparham

A szörnyeteget a Downtown Abbey-ból ismert, majd a The Guest-ben megnyerő modorú pszichopataként hatalmasat alakító Dan Stevens játssza.

Forrás: Entertainment Weekly

Most először pillanthatjuk meg a címszereplő lány öntelt udvarlóját, Gaston, akit a jobbára gonosz karaktereket megformáló Luke Evans alakít.

Forrás: Laurie Sparham/EW

De végre szemügyre vehetjük Tik-Tak úr, Mrs. Potts, Lumière és Pamacs új külsejét is, akiknek a film eredeti változatában Ian McKellen, Emma Thompson, Ewan McGregor és Gugu Mbatha-Raw szolgáltatja majd a hangját.

Forrás: Entertainment Weekly

25 év után film készül A szépség és a szörnyetegből - Előzetes!

Elkészült a legszebb Disney-klasszikus filmes változata, melynek főszerepét Emma Watson kapta meg. A stáblista láttán leesett az állunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.