Így néznek ki a bandatagok arcukat megbélyegző tetoválások nélkül

tag banda tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahhoz, hogy a volt bandatagok munkát találjanak, és beilleszkedjenek a társadalomba, a tetoválások eltávolítása egy nagyon fontos lépés. Steven Burton fotós megmutatta, hogy néznének ki az egykori tagok a megbélyegző varratok nélkül.

Az egykori bandatagoknak nem könnyű új életet kezdeni, hiszen a megélhetésük is az egykori csapatukon múlott. Kötődésüknek fizikai jelei is vannak: számos tetoválás borítja a testüket, amik közül a legszembetűnőbbek az arcon megjelenő varratok. Ezek eléggé behatárolják a lehetőségeiket, ezért jött létre a Homeboy Industrie, ahol Greg Boyle atyával az élen segítenek az újrakezdésben és a tetoválások eltávolításában. Steven Burton fotográfus hallott erről a projektről, és megszállta az ihlet: Photoshop segítségével néhány korábbi bandatagról eltávolította a varratokat megmutatva, ez mennyit is számít!

/1611/Banda2016117123133

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.