Elhunyt a hazai rockélet ismert alakja: 35 éves volt!

halál zene gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol a magyar zenevilág, elhunyt a hazai rockélet ismert alakja. A 35 éves fiatalember több zenekarnál és különböző fesztiválokon végzett háttérmunkát, például a Fishing on Orfűn, a Zöld Pardonban, vagy éppen a Barba Negra Music Clubban.

Orbán Tibi halálhírét a Pál Utcai Fiúk zenekar, valamint a Barba Negra Facebook-oldalán erősítették meg. "Sajnos igaz a hír... Tibi, barátunk és kollégánk, aki az utóbbi években mindig velünk és mellettünk volt, ma hajnalban váratlanul és nagyon fiatalon örökre itt hagyott minket. Nem nagyon lehet még mit írni erről, felfoghatatlan... A legfontosabb ember volt a háttérben, és most már örökre az is marad. Tibi, a Szakember. Tibi, a Barát. Tibi"

"Munkatársunk volt. Barátunk. Zeneszerető, minden pillanatában a magyar zenészekért gondolkodó és tenni akaró ember. Nagyon nehéz a szavakat megtalálni, nem is lehet. Orbán Tibi itthagyott minket, nagyon fog hiányozni! Nyugodj békében!"

Till Attila filmjét hét díjjal jutalmazták http://www.life.hu/kult/20161114-till-attila-het-dijat-nyert-a-rendezo-egy-video-uzentben-mondott-koszonetet.htmlA Szaloniki Nemzetközi Filmfesztiválnak, továbbá az Arras filmes seregszemléjének is kiemelkedő nyertese lett Till Attila Tiszta szívvel című filmje. KultOrigoElhunyt Robert Vaughn, A hét mesterlövész sztárjahttp://www.life.hu/kult/20161112-meghalt-robert-vaughn-a-het-mesterlovesz-sztarja.html83 éves korában elhunyt Robert Vaughn Oscar-jelölt színész, A hét mesterlövész című klasszikus western sztárja. KultKínában lép színpadra a Vígszínház társulatahttp://www.life.hu/kult/20161111-vigszinhaz-kinaban-lep-fel-a-tarsulat-eszenyi-eniko-mar-fotokat-is-posztolt.htmlMegérkezett a Vígszínház társulata Kínába. November 11-én, 12-én és 13-án este játsszák majd Nádas Péter Találkozás című darabját Eszenyi Enikő rendezésében egy nemzetközi színházi fesztiválon Guangzhouban. Magyar prózai társulatként előszőr lépnek fel ebben a távoli metropoliszban. Kult--Elhunyt Leonard Cohenhttp://www.life.hu/kult/20161111-elhunyt-leonard-cohen-legendas-zeneszerzo.htmlA szörnyű hírt a zenész Facebook oldalán közölték. Kult--A Rapülők új klipjében mindenki bolondot csinált magából http://www.life.hu/kult/20161110-sebestyen-balazs-es-toth-gabi-bolondot-csinalt-magabol-a-rapulok-uj-klipjeben.htmlTöbb mint két évtized után új klippel jelentkezik a Rapülők! A videóban rengeteg sztár közreműködött, mindenki hajlandó volt megőrülni egy kicsit, és megmutatni a bohókásabb oldalát. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és még Tóth Gabi is kapható volt a hülyéskedésre. KultOrigoExkluzív! Jean-Michel Jarre: „Az egyik legnagyobb koncertélményem Magyarországon volt”http://www.life.hu/kult/20161108-exkluziv-interju-jean-michel-jarre-zeneszerzovel-magyarorszagi-turneja-elott.htmlA 68 éves zenész, zeneszerző művészcsaládban cseperedett – édesapja Oscar-szobrot is kapott az akadémiától. A francia zeneszerzőre mindig jellemző volt, hogy feszegeti az alkotóképesség határait, többszörös rekorder, szabadtéri koncertjei milliókat vonzanak. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.