Till Attila filmjét hét díjjal jutalmazták

Forrás: Laokoon Filmgroup -
rendező díj Tiszta szívvel Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szaloniki Nemzetközi Filmfesztiválnak, továbbá az Arras filmes seregszemléjének is kiemelkedő nyertese lett Till Attila Tiszta szívvel című filmje.

A filmet Görögországban, Franciaországban és Németországban is rangos nemzetközi filmfesztiválok díjazták. Az Oscar-díjra is nevezett magyar alkotás nyerte az 57. szaloniki filmfesztivál fődíját, a legjobb filmért járó Arany Alexandert. Az Amir Naderi iráni filmrendező vezette zsűri a legjobb férfi színész díját is Tilla filmjének ítélte, megosztva a három főhőst alakító színészek - Fenyvesi Zoltán, Thuróczy Szabolcs és Fekete Ádám - között.

Tiszta szívvel, Till Attila Forrás: Laokoon Filmgroup

Till Attila egy videós köszönőbeszédet küldött Szalonikibe, hiszen a Sztárban sztár miatt sajnos nem tudott részt venni az eseményen.

Till Attila filmje elrabolta a hollywoodi kritikusok szívét

Till Attila Tiszta szívvel című filmjét a Karlovy Vary Filmfesztiválon vetítették, a kritikusok pedig odáig voltak a magyar alkotásért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.