kultúra mozi Harry Potter Budapest programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, koncert és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a hőmérő higanyszála már a minuszokat súrolja, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Budapesti Zsidó Filmfesztivál

November 17. - November 20.

Művész mozi

November 17-20. között a Művész mozi és a Kino ad helyet az 5. Budapesti Zsidó Filmfesztiválnak, amely a zsidó kultúrát bemutató nemzetközi filmtermés legjobbjait hozza Magyarországra az elmúlt évből.

Mozizz a barátaiddal Forrás: Dreamstime

Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás

November 18. - November 20.

Dürer Kert

Az esemény hazánkban a legnagyobb, játéktermi gépeket felvonultató nosztalgia kiállítás lesz és jóval túlmutat múzeumunkon. A szabad játékra állított, válogatott arcade videó játékokon és flippereken kívül az elmúlt évtizedek népszerű asztali videó és kvarcjátékait, számítógépeit is bemutatják.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/Pietro Scozzari

Cultivo & The Famous Grouse pres: BP Bar/Nightlife

November 24.

BRKLYN

Majdnem napra pontosan 4 éve indult útjára a Cultivo, így a novemberi eseményt egy alapvetően laza, de mégis véresen komoly témának, a budapesti éjszakai életnek, szórakozásnak és bárkultúrának szentelik.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Kondor83/Kondor83

Legendás állatok és megfigyelésük

Cinema City összes mozijában

Göthe Salmander professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.