Hatalmas dobással jelentkezik a Tankcsapda

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Tóth Gabi wellhello Ákos lemez Tankcsapda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dupla albumot jelentetett meg a Tankcsapda, amin nem ők éneklik a saját számaikat. Különböző magyar együttesek és énekesek szólaltatják meg a banda dalait saját értelmezésükben, a Tankcsapda pedig az ő slágereiket szólaltatja meg!

Igazán egyedi ötlettel rukkolt elő a Tankcsapda, aminek a lényege, hogy senki sem énekli a saját számát. Az együttes két év után jelentetett meg egy dupla albumot, ami igazi csemege lehet a nagy rajongóknak. Magyar együttesek és énekesek értelmezik újra a lemezen a Tankcsapda nótáit, a banda pedig különböző zenészek dalaiból készített feldolgozást az albumra. A duplakorong a találó Dolgozzátok fel! címet kapta, Mások dalai tőlünk, a mi dalaink másoktól alcímmel.

Hatalmas dobással jelentkezik a Tankcsapda Fotó: Szabó Gábor - Origo

A feldolgozók között szerepel többek között a Wellhello, Ákos vagy éppen Tóth Gabi, akik úgy alakították át a kiválasztott Tankcsapda dalt, ahogy csak akarták. Az együttes tagjai elárulták a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, hogy mi alapján keresték meg az előadókat az ötlettel, és hogy mióta dédelgetik ennek a duplalemeznek az álmát.

Dr. Mengelétől Doctor Strange-ig: a legemlékezetesebb orvosok a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20161123-orvosok-a-filmvasznon-a-doctor-strange-cimu-film-kapcsan.htmlMár láthatók a mozikban a Marvel legújabb filmes szuperhőse, Doctor Strange fantasztikus kalandjai - akinek nemcsak a neve doktor, de az eredeti foglalkozása is az: sebészből lett köpenyes igazságosztó. Itt az ideje hát, hogy listára gyűjtsük a leghíresebb mozis kollégáit! KultOrigoNosztalgiázz és bulizz együtt a Rapülők! sztárjaival http://www.life.hu/kult/20161121-rapulok-kulturalis-programajanlo-koncert-es-mozi-var-ratok-irany-a-varos.htmlMozi, koncert és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a hőmérő higanyszála már a minuszokat súrolja, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigo81 éves lett a Nemzet Színésze, Törőcsik Marihttp://www.life.hu/kult/20161123-torocsik-mari-a-nemzet-szinesze-81-eves-lett.htmlSzámos elismeréssel jutalmazták már Törőcsik Marit, aki a valaha legtöbbet díjazott magyar színésznő. Azon kevesek egyike, akik díjat nyertek a Cannes-i fesztiválon is. A ma 81 éves színművésznő a színházban és filmszerepekben is felejthetetlent alkotott. Kult--Náray Tamás először mutatta meg festményeit a nyilvánosság előtthttp://www.life.hu/kult/20161123-naray-tamas-divattervezo-eloszor-mutatta-meg-festmenyeit-a-nyilvanossag-elott.htmlAz elmúlt években Náray Tamás egyre inkább a háttérbe vonult, nem véletlenül: új életet kezdett. KultOrigoSimon Kornél: „Negyvenéves vagyok, semmihez sem szeretnék jó pofát vágni, amihez nem muszáj”http://www.life.hu/kult/20161121-simon-kornel-interju-a-madach-szinhaz-szineszevel.htmlSimon Kornélt 1996 óta láthatjuk színpadokon, televízióban és a mozivásznon. A Madách Színház művésze, Gryllus Dorka férje és nem utolsósorban Simon Soma édesapja a Life.hu-nak mesélt jelenlegi szerepeiről, kisfiáról, valamint arról, hogy a szintén színész feleségével hogyan élik meg a szakmai kihívásokat. Kult--Újabb részletek A sötét ötven árnyalatából http://www.life.hu/kult/20161121-a-szurke-otven-arnyalata-szexi-reszletek-ujabb-video-kerult-elo.htmlA Latin Grammy-díjátadón bemutatott tévészpot alapján a filmben több szex lesz, mint beszélgetés. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.