karácsony kiállítás előkarácsony2016 programajánló ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még van időnk karácsonyig, a hangolódást már most megkezdhetjük. Számos olyan program vár rád a következő hetekben, ahol nemcsak ünnepi finomságokat kóstolhatsz, de elkerülheted a hatalmas tömegeket is. Fedezd fel őket minél előbb!

Karácsonyház Gödöllő

Egész decemberben

Már több, mint 15 éve minden évben november elején nyit Gödöllőn az első és eredeti Karácsonyház, ahol 300 négyzetméteren 9 szobában több, mint 10 országból válogatott karácsonyi dekorációs elemeken és kiegészítőkön kívül itthon egyedülállóan különleges karácsonyi hangulattal, az aktuális trendeknek megfelelően feldíszített több, mint húszféle karácsonyfával és megannyi ritka és szépséges aprósággal várjuk a látogatóinkat! Az adventi időszakban hétvégenként karácsonyváró kézműves foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat.

Forrás: karacsonybolt.hu

Karácsonyi Mentőexpedíció

December 1. - December 5.

Eötvös Cirkusz

Szeretnél részt venni egy igazi karácsonyi mentőexpedíción a Jégvarázs hőseivel, vagy Főmanóval és segítőivel? Akkor idén karácsonykor nálunk a helyed! A tavalyi nagy sikerre tekintettel idén is megrendezzük karácsonyi show műsorunkat! Karácsonyi Mentőexpedíció című elődásunk 2016. november 18-án kezdetét veszi! Műsorunk tele izgalommal, látványos elemekkel, interaktív produkciókkal mutatja be karácsonyi történetét. Természetesen nálunk idén is a gyermekeké a főszerep: interaktív játékokkal, vetélkedőkkel, nyereményjátékokkal kedveskedünk minden ifjú vendégünknek.

Forrás: facebook.com/eotvos.eotvos

Karácsonyi Vásár - Christmas Market

November 28. - December 8.

Four Seasons Hotel - Gresham Palota

Idén harmadik alkalommal a Four Seasons Hotel Gresham Palace saját karácsonyi vásárral köszönti a közelgő ünnepeket, amelyet az épület szívében, a Zrínyi Passage-on állít fel a szálloda kreatív csapata.

Forrás: facebook.com/FourSeasonsHotelBudapest

Bolyki Brothers karácsonyi koncert - 30 év dalokban

December 14.

Akvárium Klub

A Bolyki Brothers Magyarország egyik legjelentősebb a capella együttese. 30 éve dolgoznak együtt és a komolyzene, a pop, valamint a jazzvilág is számon tartja és értékeli munkájukat. Egyedülálló hangzás, magával ragadó humor és legendás színpadi jelenlét jellemzi őket, amely az ország legkiemelkedőbb zenei formációi közé emelte őket. Rendszeresen lépnek föl Európa legkiemelkedőbb jazz, a cappella és gospel rendezvényein és számos egyházi programon is találkozhattunk már velük. A Bolyki Brothers együttest 2009-ben Príma díjjal tüntették ki.

Forrás: facebook.com/bolyki.brothers

Régi korok karácsonya


November 26. - Január 5.

Várkert Bazár

Megtudhatod, mivel pótolták a 20. század elején a fenyőfát, ha nem volt; milyen lehetett a krepp-papírral bevont ág, a feldíszített muskátli, a mestergerendáról lógó boróka, a tövis- és léckarácsonyfa, vagy a lúdtollal bevont gyümölcsfaág. Megcsodálhatod a régi korok karácsonyfadíszeit, megismerheted az ünnep talán már feledésbe merült szimbolikáját.

Forrás: varkertbazar.hu
Mel Gibson karrierjének 7 legfontosabb szerepehttp://www.life.hu/kult/20161128-mad-max-a-bounty-halalos-fegyver-a-rettenthetetlen-jelek-a-hodkoros-az-utolso-emberig.htmlAz utolsó emberig című, jelenleg is mozikban futó filmben a gyűrött arcú Mel Gibson böntönviselt apaként védelmezi a bajba jutott lányát — egy olyan szerepben, ami mintha a karrierjének összegzése lenne. Így hát megragadtuk a lehetőséget, és mi is összegeztük a színészi pályája fő állomásait. Kult--Szabad szemmel alig látható festményeket készít Hasan Kalehttp://www.life.hu/kult/20161125-hasan-kale-torok-muvesz-miniatur-festmenyeket-keszit.htmlElképesztően apró, mégis hihetetlenül gyönyörű festményeket készít Hasan Kale török művész. A tehetséges festő szinte bármire képes alkotni, legyen az akár egy rizsszem vagy gyufaszál. Kult--Hatalmas dobással jelentkezik a Tankcsapdahttp://www.life.hu/kult/20161124-duplalemezzel-jelentkezik-a-tankcsapda.htmlDupla albumot jelentetett meg a Tankcsapda, amin nem ők éneklik a saját számaikat. Különböző magyar együttesek és énekesek szólaltatják meg a banda dalait saját értelmezésükben, a Tankcsapda pedig az ő slágereiket szólaltatja meg! Kult--A 10 legjobb Bud Spencer-Terence Hill-dumahttp://www.life.hu/kult/20161115-a-tiz-legjobb-bud-spencer-es-terence-hill-duma-a-filmekbol.htmlA következő hónapokban újra a magyar mozikba kerül öt legendás Bud Spencer–Terence Hill-film, amelyek közül a Bűnvadászok már november 3-a óta látható is. Ez alkalomból pedig összegyűjtöttük azokat a szállóigévé lett idézeteket, amiket mi a legjobban szeretünk a nagy páros életművéből. Kult--Éld át újra a Harry Potter meséket http://www.life.hu/kult/20161117-harry-potter-kalandok-varnak-rad-programajanlo-kultura-a-fovarosban.htmlMozi, koncert és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a hőmérő higanyszála már a minuszokat súrolja, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. Kult--Így néznek ki a bandatagok arcukat megbélyegző tetoválások nélkülhttp://www.life.hu/kult/20161107-steven-burton-fotos-bandatagokrol-tavolitotta-el-a-tetovalasokat.htmlAhhoz, hogy a volt bandatagok munkát találjanak, és beilleszkedjenek a társadalomba, a tetoválások eltávolítása egy nagyon fontos lépés. Steven Burton fotós megmutatta, hogy néznének ki az egykori tagok a megbélyegző varratok nélkül. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.