játék Budapest Rapülők Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így még biztosan nem láttad a Rapülők frontemberét, Geszti Pétert. 

Budapest utcáin egy bogárhátúban várja a kihívásra kész utasokat Geszti Péter. A vállalkozó szellemű utasok feladatot is kapnak: a Rapülők egykori slágereinek sorait kell felidézniük. Szerencsére egy kamera is helyet kapott a rögtönzött taxiban, így jónéhány mulatságos percet láthatunk az utasok sikeresebb illetve kevésbé sikeres próbálkozásaiból.

Nagy testvéri egymásra találások a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20161209-nagy-testveri-egymasra-talalasok-a-filmvasznon-suttogasok-es-sikolyok-ikrek-esoember-szuletesnap-az.htmlA mozi imádja a családi (újra)egyesüléseket, így testvérek hosszú idő után történő különféle egymásra találásaiból is akadt már jó néhány emlékezetes példa a filmvásznon. Összegyűjtöttük a mi kedvenceinket. Kult--Kirk Douglas betöltötte a századik életévéthttp://www.life.hu/kult/20161209-kirk-douglas-100-eves-lett.htmlKirk Douglas minden túlzás nélkül az egyik legnagyobb élő filmlegenda. Mintegy 100 filmjének alig negyedére büszke, pedig ha valaki, ő aztán tudott játszani. Sosem sikerült beskatulyázni, drámai hősöket és modern figurákat is teljes átéléssel alakított. Kult--Advent - Minden napra egy mese: Karácsonyváráshttp://www.life.hu/kult/20161130-donaszy-magda-karacsonyvaras-cimu-meseje-adventre.htmlMár csak 16 nap van hátra karácsonyig... December 8-ára éppen ezért a Karácsonyvárás című mesét hoztuk el nektek Donászy Magda tollából. KultThinkstockKarácsonyi bulit akarsz? Van pár jó tippünk http://www.life.hu/kult/20161208-karacsonyi-programajanlo-ide-menekulj-a-stressz-elol-koncert-es-mozi.htmlMozi, koncert és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a hőmérő higanyszála már a minuszokat súrolja, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. Kult--Itt A sötét ötven árnyalata új előzetesehttp://www.life.hu/kult/20161207-a-sotet-otven-arnyalata-uj-elozetese.htmlMár nem kell sokat várni arra, hogy megérkezzen a mozikba A sötét ötven árnyalata, amihez most el is készült egy vadiúj, magyar szinkronos előzetes. Kult--Mesés díszben tündökölnek a budapesti villamosok http://www.life.hu/kult/20161206-budapesti-fenyvillamos-nezd-meg-a-meses-diszeket-fotok.htmlRizsavi Tamás megmutatta nekünk, miért is imádjuk annyira a karácsonyi időszakban Budapestet. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.