Elbúcsúztak Carrie Fishertől és édesanyjától

búcsú Debbie Reynolds Carrie Fisher Los Angeles megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Temetés előtti, zártkörű megemelékezést tartott Carrie Fisher és Debbie Reynolds családja a rokonoknak és a barátoknak. A ceremóniáta 84 évesen elhunyt Reynolds házában tartották, ahova olyan hírességek érkeztek, mint Meryl Streep, Ellen Barkin, vagy Gwyneth Paltrow.

A két színésznő, anya és lánya egymás mellett lakott, a megemelékezést az anya, Debbie Reynolds házában tartották Beverly Hillsben. A környéken nagy volt a nyüzsgés, kivonult minden fontosabb sajtóorgánum. A forgalmat rendőrök irányították. A ceremóniára csak az mehetett be, aki korábban kapott meghívót a családtól és rajta volt a listán, amit a bejáratnál ellenőriztek a biztonsági emberek. Rengeteg híres ember érkezett, hogy tiszteletét tegye: ott volt Meryl Streep, Ellen Barkin, Gwyneth Paltrow vagy Meg Ryan.

Rengeteg híres ember érkezett, hogy tiszteletét tegye: Courtney Love és lánya együtt érkezett a ceremóniára Fotó: Ábel Vera

A hírek szerint holnap vesznek végső búcsút Debbie Reynoldstól és lányától, Carie Fishertől a Los Angeles-i Forest Lawn Memorial Parkban, A temetésre csak a legközelebbi barátok és családtagok mehetnek be, a médiát teljesen kizárják.

Carrie Fisher, a Star Wars filmek Leia hercegnője, és édesanyja, a hollywoodi csillag Debbie Reynolds múlt héten halt meg egy nap külünbséggel. A 60 éves Fisher december 23-án kapott szívinfarktust egy Londoból Los Angelesbe tartó repülőgépen, majd december 27-én kórházban hunyt el. Édesanyja december 28-án kapott agyvérzést lánya temetésének szervezése közben.

/1701/Elb_c20171694247

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.