Golden Globe 2017 videó Golden Globe-díj kellemetlen helyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
26 filmes és televíziós kategóriában osztották ki a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szövetségének díjait. Bár sokan örülhettek a kapott elismeréseknek, kínos pillanatok és beszólások nélkül ez a gála sem múlhatott el. 

Az este házigazdája, Jimmy Fallon például átélhette azt, amit a legtöbb tévés sosem kívánna magának: elromlott a súgógépe. Az egykori stand-upos először nem igazán tudott mit kezdeni a helyzettel, sőt meg is jegyezte, hogy karrierje legnehezebb perceit élte át a baki miatt.

Sarah Paulson és Amanda Peet kínos leszbicsókot váltottak, és Hugh Laurie is hozta a formáját: ő például azt mondta, hogy ez volt az utolsó Golden Globe, hiszen a HFPA nevében három olyan dolog is szerepel, amit a következő elnök, Donald Trump gyűlöl: a Hollywood, a külföldiek és a sajtó. Meryl Streep is kemény szavakkal illette az elnököt: "A tiszteletlenség tiszteletlenséget szül. Az erőszak pedig erőszakot. Ha a hatalom arra használja a pozícióját, hogy terrorizáljon másokat, mind veszíteni fogunk" – mondta a többi között a színésznő.

Megvannak a 2017-es év Golden Globe-nyertesei

Az Oscar-díj előszobájának is nevezett rangos eseményen a sztárvilág színe-java is megmutatta magát. De most koncentráljunk a főszereplőkre, a 2017-es év nyerteseire.
Ilyen a befagyott Balaton: nézd meg galériánkat a jeges tájrólhttp://www.life.hu/kult/20170109-galeria-a-befagyott-balatonrol.htmlKönnyen meg lehet érteni a tél szerelmeseit, ha ilyen lélegzetelállító fotókat látunk. A jég és a hóréteg mindent eltakar, megszépít és meseszerűvé varázsol. Nem sokszor láthatjuk a Balaton ilyennek: csodáljuk a jégbe borult tavat, amíg lehet. Kult--Elbúcsúztak Carrie Fishertől és édesanyjátólhttp://www.life.hu/kult/20170106-elbucsuztak-carrie-fishertol-es-edesanyjatol-debbie-reynoldstol.htmlTemetés előtti, zártkörű megemelékezést tartott Carrie Fisher és Debbie Reynolds családja a rokonoknak és a barátoknak. A ceremóniáta 84 évesen elhunyt Reynolds házában tartották, ahova olyan hírességek érkeztek, mint Meryl Streep, Ellen Barkin, vagy Gwyneth Paltrow. KultOrigoElképesztő partik várnak a fővárosban: itt keresd őket! http://www.life.hu/kult/20161228-szilveszteri-programajanlo-utos-partik-varnak-rad-budapest.htmlElérkezett az idei év utolsó programajánlója. Mi másról is írhatnánk nektek, mint a szilveszteri partikról, melyeken a megjelenés szinte kötelező! Vessétek bele magatokat az éjszakába, hiszen megannyi pörgős buli vár rátok. Íme! Kult--Meghalt Carrie Fisher, a Star Wars filmek Leia hercegnőjehttp://www.life.hu/kult/20161227-meghalt-carrie-szineszno-fisher-star-wars-leia.htmlA színésznő amerikai idő szerint kedd reggelt halt meg a TMZ portál értesülései szerint. 60 éves volt. KultOrigoMeghalt George Michael – 53 éves volthttp://www.life.hu/kult/20161226-meghalt-george-michael-53-eves-volt.htmlRengeteg hírességet, nagy embert vesztett el a világ idén, és ha azt hittük, a lista az év utolsó napjaiban már nem bővül, akkor nagyot tévedtünk... Kult--22 Star Wars-érdekesség a Zsivány Egyesrőlhttp://www.life.hu/kult/20161222-22-star-wars-erdekesseg-es-kulonleges-informaciok-a-zsivany-egyesrol.htmlMár mozikban az új Star Wars-film, sőt, az elődeihez hasonló sikerrel hasít a nézők között, miközben sok tekintetben rendhagyó, új utakat jelző darab. Összegyűjtöttünk egy jó nagy adag különleges információt a Zsivány Egyesről! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.