Így köszöntötték fel kollégái a születésnapos Eszenyi Enikőt

Eszenyi Enikő Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 11-én ünnepli a születésnapját a Vígszínház igazgatója, Eszenyi Enikő. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznőt, sokoldalú dívát, rendezőt kollégái egy videóval köszöntötték fel. 

"Ezzel a kis videóval leptek meg tegnap este drága munkatársaim, én nagyon sokat nevettem rajta, úgy gondoltam, veletek is megosztom. Ez egy ál-filmtrailer, kicsit becsapós, ne keressétek a mozikban! Nagyon köszönöm mindenkinek!" – posztolta Facebook-oldalán a színésznő.

A videó narrátora Király Dániel, a trailerben a Vígszínház művészei, Fesztbaum Béla, Hajduk Károly, Kopek Janka, Telekes Péter, Wunderlich József, Bach Kata, Csapó Attila és Tóth András mellett a Víg gazdasági igazgatója, produkciós igazgatója, a művészeti titkárság és szervezési osztály munkatársai, a színház marketingvezetője, social média felelőse, egyik súgója, a nézőtéri munkatársak és a sajtófőnök is szerepelnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.