Antal Imre tragédiájáról mesélt élettársa, Csuli

Fotó: MTI/Beliczay László -
humorista Antal Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antal Imre magánéletéről nem sokat tudni. Családja nem volt, a humornak, a munkájának élt. Jenei József - vagy ahogy a humorista hívta, Csuli - volt negyvenhárom évig a művész mellet.

Jenei Józsefet a Story Extra egy balatoni településen találta meg, ő az, aki legtöbben tudja Antal Imréről, élete tragédiájáról.

"Mentálisan is akkor kezdődött el a lecsúszás, mikor az ujja lebénult, és abba kellett hagynia a zongorázást. Nem lett depressziós, de jöttek a tragédiák az életébe, először meghalt az édesapja, aztán az anyukája, majd szeretett nagynénje, kezdett kicsúszni alóla a talaj. Rendbe jött valamennyire, de jött egy másik nagy defekt, mikor elküldték nyugdíjba őket, és nem is tudtak róla. Az újságból tudta meg, hogy nyugdíjazta a tévé, nagy törés volt ez nála" - mondta a féri.

Antal Imre életének tragédiájáról élettársa mesélt Fotó: MTI/Beliczay László

Csuli szerint Antal Imre rossz helyről kapot segítséget a problémák feldolgozásához, az ivócimborák megtalálták, és nagyon kihasználták, folyton berúgatták.

Jenei elmondása szerint Antal Imrével mindig remekül kiegészítették egymást. A műsorvezető volt az ész, ő pedig arra vigyázott, hogy ne pazarolja el az összes pénzét.

"Egy tetemes összeget nyert egy zongoraversenyen annak idején, 60 vagy 80 ezer forintot, sok pénz volt az, bútorokat, mindent lehetett volna abból vásárolni. Mondtam neki, ide figyelj, nem kell elsörözni azt a pénzt, fektesd be. Kihasználták a cimborák, el akarták venni a lakását, megint én léptem közbe. Ebédlőbe járt, nem spórolt meg magától semmit, élte az életét, felélte a pénzt, ez az igazság. Hiszékeny volt, minden emberben megbízott, és be is csapták, nem is egyszer" - emlékezik Csuli.

Elhagyná az országot Gálffi László Kossuth-díjas színészhttp://www.life.hu/kult/20170110-elhagyna-az-orszagot-szinesz-galffi-laszlo-kossuth-dijas-szinesz-szigetre-koltozne.htmlAz Inforádiónak adott interjút Gálffi László Kossuth-díjas színész. Munkája mellett a magánéletéről is beszélt. KultOrigoGyászol a művészvilág! 56 évesen hunyt el a világhírű íróhttp://www.life.hu/kult/20170114-elhunyt-udo-ulfkotte-nemet-iro-ujsagiro-56-eves-volt.htmlAz Udo Ulfkotte könyveit magyarul megjelentető kiadó közleménye szerint elhunyt Udo Ulfkotte német író, újságíró. Kult--Így köszöntötték fel kollégái a születésnapos Eszenyi Enikőthttp://www.life.hu/kult/20170112-igy-koszontottek-fel-kollegai-a-szuletesnapos-eszenyi-enikot-a-vigszinhazban.htmlJanuár 11-én ünnepli a születésnapját a Vígszínház igazgatója, Eszenyi Enikő. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznőt, sokoldalú dívát, rendezőt kollégái egy videóval köszöntötték fel. KultOrigoNem térhet vissza a színpadra a legendás magyar színész, Koncz Gáborhttp://www.life.hu/kult/20170110-nem-terhet-vissza-a-szinpadra-a-legendas-magyar-szinesz-koncz-gabor.htmlÚgy volt, hogy Koncz Gábor januárban visszatérhet az Újszínházba, de sajnos ez még várat magára. KultMTI/Varga GyörgyEzek voltak az idei Golden Globe legkínosabb pillanatai http://www.life.hu/kult/20170109-golden-globe-igy-zajlott-a-gala-csunya-leegesek-video.html26 filmes és televíziós kategóriában osztották ki a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szövetségének díjait. Bár sokan örülhettek a kapott elismeréseknek, kínos pillanatok és beszólások nélkül ez a gála sem múlhatott el. Kult--Ilyen a befagyott Balaton: nézd meg galériánkat a jeges tájról!http://www.life.hu/kult/20170109-galeria-a-befagyott-balatonrol.htmlKönnyen meg lehet érteni a tél szerelmeseit, ha ilyen lélegzetelállító fotókat látunk. A jég és a hóréteg mindent eltakar, megszépít és meseszerűvé varázsol. Nem sokszor láthatjuk a Balatont ilyennek: csodáljuk a jégbe borult tavat, amíg lehet. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.