Hajléktalan lett Szalay Kriszta - Napokig depresszió gyötörte

Forrás: MTI/Kallos Bea -
hajléktalan Szalay Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy színdarab kedvéért próbálta ki a hajléktalanok életét Szalay Kriszta színésznő, akinek a tervei között egy különleges darab szerepel. A műben egy 62 éves nő, Jutka életét mutatnák be, aki negyedszázada az utcán él.

Szalay Kriszta színésznő Joshi Bharatnak mesélt arról az öt napról, amikor az utcán élt. Elárulta, hogy az első napok megdöbbentőek voltak, depresszió és magány gyötörte. Arról is mesélt, hogy már a második naptól kezdve próbált munkát keresni, ami reménytelennek tűnt, hiszen egy hajléktalannak nem áll módjában csilivili önéletrajzot gyártani. A színésznő novemberben írt színdarabját, ami egy hajléktalan nő történetét meséli el, most mutatják be.

Vonat ütötte el az amerikai Tower of Power együttes két tagját, kórházban ápolják őkethttp://www.life.hu/kult/20170116-vonat-utotte-el-az-amerikai-tower-of-power-egyuttes-ket-tagjat-korhazban-apoljak-oket.htmlVonat ütötte el a Tower of Power nevű amerikai együttes két tagját, akik a síneken keresztülvágva igyekeztek egy fellépésre Oaklandben: a sérülteket egy helyi kórházban ápolják.Kult--Antal Imre tragédiájáról mesélt élettársa, Csulihttp://www.life.hu/kult/20170116-antal-imre-tragediajarol-meselt-elettarsa-jenei-jozsef-csuli.htmlAntal Imre magánéletéről nem sokat tudni. Családja nem volt, a humornak, a munkájának élt. Jenei József - vagy ahogy a humorista hívta, Csuli - volt megyvenhárom évig a művész mellet.Kult--Gyászol a művészvilág! 56 évesen hunyt el a világhírű íróhttp://www.life.hu/kult/20170114-elhunyt-udo-ulfkotte-nemet-iro-ujsagiro-56-eves-volt.htmlAz Udo Ulfkotte könyveit magyarul megjelentető kiadó közleménye szerint elhunyt Udo Ulfkotte német író, újságíró. Kult--10 film, amit nagyon várunk idénhttp://www.life.hu/kult/20170112-10-film-amit-nagyon-varunk-iden-nemasag-t2-trainspotting-jackie-paterson-holdfeny-alien-covenant.htmlHa már a napokban sorbavettük az előző év filmkedvenceit, itt az ideje az előretekintésnek is — főleg, hogy 2017 igencsak erős évnek ígérkezik a moziban, már az első heteiben is. Így hát listára gyűjtöttük azokat a (lehető legkülönfélébb) filmeket, amik kedvéért biztosan be fogunk ülni idén a nézőtérre, és azt is megmondjuk, miért. Kult--Így köszöntötték fel kollégái a születésnapos Eszenyi Enikőthttp://www.life.hu/kult/20170112-igy-koszontottek-fel-kollegai-a-szuletesnapos-eszenyi-enikot-a-vigszinhazban.htmlJanuár 11-én ünnepli a születésnapját a Vígszínház igazgatója, Eszenyi Enikő. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznőt, sokoldalú dívát, rendezőt kollégái egy videóval köszöntötték fel. KultOrigoNem térhet vissza a színpadra a legendás magyar színész, Koncz Gáborhttp://www.life.hu/kult/20170110-nem-terhet-vissza-a-szinpadra-a-legendas-magyar-szinesz-koncz-gabor.htmlÚgy volt, hogy Koncz Gábor januárban visszatérhet az Újszínházba, de sajnos ez még várat magára. KultMTI/Varga György

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.