Idén a kakas évét ünnepelték a kínaiak: hatalmas pompával köszöntötték

kínai holdújév kakas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beköszöntött a kakas éve a kínai naptár szerint, ezzel együtt elkezdődött egy 15 napos ünnepléssorozat is. Ott nem akárhogy köszöntik az újesztendőt: hatalmas fényekkel, színpompával és rengeteg rendezvénnyel üdvözlik az újévet!

Óriási ünneppel köszöntötték a kínaiak a holdújévet! Akrobaták, táncosok, tűzijátékok és rendezvények sorozata várta azokat az embereket, akik velük szerettek volna mulatni. A kakas éve köszöntött be idén, amely mindenki számára pozitív változásokat hozhat. A kínaiak ehhez méltóan üdvözölték az újesztendőt: pompázatos ünnepléssorozatba kezdtek. Náluk 15 napon át tart a hacacáré, világszerte több mint másfél milliárd ember ünnepli a holdújévet. A színek, táncok és fények forgatagába bele lehet szédülni!

/1702/Id_n_201721125131
Izland képekben: Fantasztikus sorozat egy magyar művésztőlhttp://www.life.hu/kult/20170131-fotosorozatot-keszitett-egy-magyar-ferfi-izlandrol.htmlVoltál már valaha Izlandon? Megnéznéd közelebbről? Czakó Balázsnak hála most megteheted. Kult--Milla Jovovich legemlékezetesebb filmszerepei: egy kelet-európai szépség Hollywoodbanhttp://www.life.hu/kult/20170130-milla-jovovich-legemlekezetesebb-filmszerepei.htmlA Kaptár – Utolsó fejezet című, napokban mozikba került új filmjével Milla Jovovich lezár egy korszakot: végleg elbúcsúzik az összesen hat filmben eljátszott akcióhősnő, Alice karakterétől. Mi pedig ez alkalomból számba vettük: kik voltak Alice legfontosabb társai a színésznő karrierjében? KultOrigoPáger Antal-díjat nyert Eszenyi Enikőhttp://www.life.hu/kult/20170130-pager-antal-dijat-nyert-eszenyi-eniko.htmlEszenyi Enikő nyerte el a Páger Antal - színészdíjat. Már át is vette a különleges ereklyét. Kult--Tabányi Carmen sokat dolgozott Angelina Jolie sikeréérthttp://www.life.hu/kult/20170130-tabanyi-carmen-hires-magyar-naplovezeto.htmlEgy magyar naplóvezetőnek elképesztően nagy szerepe van egy-egy film sikeres elkészítésében. Többek között Angelina Jolie filmjéért is sokat dolgozott Tabányi Carmen. Kult--Hasadt elmék a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20170127-egy-testben-tobb-szemelyiseg-hasadt-elmek-a-filmvasznon.htmlA frissen mozikba került Széttörve főszereplőjének nem kevesebb, mint 23 személyiség lakozik a testében, James McAvoy pedig bravúrosan játssza el mindegyiket – ezzel csatlakozva a listánkon szereplő, disszociatív személyiségzavarban (és nem skizofréniában!) szenvedő, emlékezetes filmes karakterekhez. KultOrigoElhunyt Geoff Nicholls, a Black Sabbath billentyűsehttp://www.life.hu/kult/20170129-meghalt-geoff-nichols-a-black-sabbath-billentyuse.htmlGeoff Nicholls, a Black Sabbath billentyűse tüdőrákos volt. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.