Így néz ki a magasból a jeges Balaton – Csodálatos drónfotók!

drón fotó természet Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A télnek is vannak ám csodálatos természeti jelenségei, amiket érdemes megörökíteni. A fagyos Balaton mindenkit megihlet egy kis fotózkodásra, főleg, ha még a nap is süt. 

Lélegzetelállító drónfotók készültek a Balatonról. A négy férfi a nyakába vette Tihanyt és Balatonfüredet, hogy a természet fagyos szépségeit megörökítsék a számunkra.

Szerencséjükre még a nap is sütött, ettől lett igazán szép a végeredmény. Káprázatos látvány, ahogy a tükörré fagyott vízfelszínről visszaverődik a meleg nap sugara. Az állatvilág jelenlegi életébe is bepillantást nyerhetünk, és megnézhetjük, hogy a kacsák és hattyúk miként boldogulnak a faggyal.

A hatalmas magasságokból készült képeken egészben láthatjuk a jég rajzolta mintákat a Balaton vízfelszínén, és néhány tipikus balatoni jellegzetességet is lencsevégre kaptak.

Korábban már az egyik kollégánk, Szakadáti Olivér és Béky-Halász Zoltán is nyakába vette mínuszokat, hogy lefotózzák a nem mindennapi látványt. Az ő sorozatukat itt tudod megnézni.

/1702/_gy_n20172710914

Fotósorozat: ilyen lesz az arckifejezésed, ha szélgépet tolnak elédhttp://www.life.hu/kult/20170123-szelgep-elott-fotoztak-az-embereket-vicces-sorozat.htmlA litván fotós legújabb projektjében egy szélgépé a főszerep, és azoké az embereké, akik nem féltek röhejesen kinézni. Tadas Cerniauskas úgy fotózta az embereket, hogy közben az orkán erejű széllel kellett szembenézniük: senkinek nem volt rendezett az ábrázata. KultOrigoÍgy néz ki egy 101 éves néni meztelen teste - Elképesztő fotósorozathttp://www.life.hu/kult/20161022-anastasia-pottinger-fotoi-egy-101-eve-meztelen-nenirol.htmlÉlete legmeghatóbb és legérdekesebb sorozatát készítette el a fotós Anastasia Pottinger. Egy 101 éves néni vállalta, hogy modellt áll neki meztelenül és fotósorozatot készíthet róla. Az asszony azt azonban kikötötte, hogy ne legyen felismerhető a fotókon, de azért így ia nagyon bevállalós. Kult--Egy orosz lány a fellegekben: ilyen félelmetes fotósorozatot még nem láttál http://www.life.hu/kult/20160818-angela-nikolau-egy-lany-aki-az-eletevel-jatszik-dobbenetes-fotok.htmlAngela Nikolau talán a világ legveszélyesebb képeit készíti. Elmondása szerint azért, mert imádja felülről szemlélni a világot. KultOrigoLenyűgöző fotósorozat Diana hercegnő életéből - Ma lenne 55 éveshttp://www.life.hu/kult/20160701-diana-hercegno-ma-lenne-55-eves-julius-elsejen.htmlMindenki rokonszenvezett Diana hercegnével, még azután is töretlenül érdeklődtek iránta, hogy Károllyal elváltak útjaik. Halálos autóbalesetét követően világszerte gyászolták a hercegnét, aki július 1-jén lenne 55 éves. KultAFPAz utolsó képek Muhammad Aliról: megrendítő fotósorozat az elhunyt bokszolórólhttp://www.life.hu/kult/20160606-muhammad-ali-elhunyt-bokszolo-utolso-fotosorozata.htmlMég utoljára rázta meg az öklét Zenon Texeira fotográfus kamerája előtt: megrázó fotósorozat készült a napokban elhunyt nehézsúlyú ökölvívóról. KultAFPMennyit fogsz változni 30 év alatt? Ez a fotósorozat megmutatjahttp://www.life.hu/kult/20160301-mennyit-fogsz-valtozni-30-ev-alatt-barbara-davatz-fotosorozata-megmutatja.htmlEgy fotográfus 12 pár életét követte nyomon több mint 3 évtizedig - a fotók közötti különbségek pedig sokszor elképesztőek! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.