A Magna Cum Laude zenekar a születésnapját ünnepli

Forrás: .facebook.com/magnacumlaudezenekar -
Magna Cum Laude ünnep stream2017 koncert zenekar születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mező Misiék idén ünneplik a zenekar megalakulásának 18. évfordulóját, ezzel hivatalosan is nagykorúvá válnak. 

A Mezőtúron megalakult zenekar hamar sikereket könyvelhetett el magának, hiszen az alapítást követen szinte azonnal megnyertek egy országos tehetségkutató versenyt. Első lemezüket 2003-ban jelentették meg, azóta több Fonogram-díj és nyolc korong büszke tulajdonosai. Az öttagú zenekar Mező Misi vezetésével 2017. február 12-én, vasárnap egy különleges koncerttel készül a rajongóknak.

A Magna Cum Laude zenekar Forrás: .facebook.com/magnacumlaudezenekar

Miközben a zenekar honlapján egy hatalmas visszaszámláló jelzi a Magna Cum Laude 18. évi nagykoncertjének idejét, nem alszanak téli álmot a zenészek. „A csendesebb időszakokban ugyanúgy folyik a munka, mint máskor, csak nem a koncertezés tölti ki a mindennapjainkat. Év elején szándékosan visszavonulót fújunk, ilyenkor a napok, hetek nagy részét a próbák töltik ki” – tudtuk meg a zenekartól, és azt is elárulták, hogy ilyenkor készülnek a szezonstartra is.

A 18 éves zenekar természetesen az új dalokra vágyakozókat sem hagyja cserben, hiszen készülőben vannak a friss nóták.

Mint ahogy klasszikus téli pihenésre, úgy alkotói szabadságra sem vonul vissza a banda. „Nálunk sosincs csend, még ha úgy is tűnik néha” – mondta Mező Misi zenekara. „Alkotói szabadság sincsen, soha nem lehet tudni, hogy honnan, kiből, mikor pattan ki egy jó sor vagy dallam. Folyamatosan jár az agyunk valamin, alapvetően ezért van a csendhiány” – árulták el, viszont azt már titkolták, hogy mivel készülnek a vasárnapi különleges koncertjükre. „Ha elárulnánk, akkor már nem lenne meglepetés” – mondta a banda a Life.hu-nak. Egy biztos, a Magna Cum Laude zenekar koncertjei mindig különböznek egymástól, így már önmagukban különlegesek. A műsor összeállításánál helyet kapnak a kötelező dalok, amik köré a többi számot építik fel. „Tekintettel vagyunk a közönség összetételére és a rendezvény sajátosságára a műsor összeállításakor. A vasárnapi téma a magenta lesz, amit nagyszerűen lehet a fényben vagy az animációkban belecsempészni a műsorba” – avatott be minket a zenekar. Szerintük, aki ellátogat a hétvégi koncertjükre, több apró figyelmességet is fel tud majd fedezni. Az igazi különlegesség az lesz a vasárnapi Magna Cum Laude-koncerten, hogy az egész estét élőben lehet majd követni az interneten.

Magna Cum Laude Forrás: facebook.com/magnacumlaudezenekar

A cikk megjelenését támogatta a Magyar Telekom.

Programajánló - Akkor is, ha szereted a Valentin-napot és akkor is, ha nemhttp://www.life.hu/kult/20170206-programajanlo-valentin-nap-es-hetvege-februar-9-16.htmlAkár szereted a Valentin-napot, akár nem, visszavonhatatlanul közeleg. Ha szívesen ünnepled a szerelmesek napját, mutatunk néhány olyan programot, ahol biztosan jól érzitek majd magatokat a kedveseddel. De azoknak is kedveskedünk, akik a hátuk közepére kívánják ezt az ünnepet: nekik is ajánlunk olyan programokat, ahol garantáltan nem jut majd eszükbe a szerelem. KultThinkstockHasadt elmék a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20170127-egy-testben-tobb-szemelyiseg-hasadt-elmek-a-filmvasznon.htmlA frissen mozikba került Széttörve főszereplőjének nem kevesebb, mint 23 személyiség lakozik a testében, James McAvoy pedig bravúrosan játssza el mindegyiket – ezzel csatlakozva a listánkon szereplő, disszociatív személyiségzavarban (és nem skizofréniában!) szenvedő, emlékezetes filmes karakterekhez. KultOrigoMilla Jovovich legemlékezetesebb filmszerepei: egy kelet-európai szépség Hollywoodbanhttp://www.life.hu/kult/20170130-milla-jovovich-legemlekezetesebb-filmszerepei.htmlA Kaptár – Utolsó fejezet című, napokban mozikba került új filmjével Milla Jovovich lezár egy korszakot: végleg elbúcsúzik az összesen hat filmben eljátszott akcióhősnő, Alice karakterétől. Mi pedig ez alkalomból számba vettük: kik voltak Alice legfontosabb társai a színésznő karrierjében? KultOrigoCsillagközi hancúrozások: űrbeli szexjelenetek a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20170123-urben-jatszodo-filmek-szexjelenetei.htmlA már mozikban futó Utazókban egy csillagközi járaton Jennifer Lawrence és Chris Pratt között szövődik szenvedélyes viszony — mi pedig kihasználtuk az apropót arra, hogy utánanézzünk: korábban kik és hogyan bújtak már össze emlékezetes módon az űrben játszódó filmekben? KultOrigoTudjuk, mit fogsz csinálni hétvégén! Programok, amiket mi ajánlunk neked!http://www.life.hu/kult/20170118-programajanlo-januar-19-22.htmlIzgalmas hétvége elé nézünk: remek programok várják a kikapcsolódásra vágyókat országszerte. Lesz pálinkakóstoló, érzelmes talk show Rékasi Károllyal, ahol őszintén beszél a magánéletéről, de a Magyar Hoki Napján is mindenki jól fog szórakozni, aki szeret korcsolyázni. Kult--Jim Carrey 55 éves: íme a karrierjének legemlékezetesebb szerepei!http://www.life.hu/kult/20170116-jim-carrey-karrierje-55-szuletesnapjan.htmlMa ünnepli jubileumi születésnapját az a hollywoodi komikussztár, akit már-már közhelyszerűen gumiarcúként szokás emlegetni — és aki egyáltalán nem csak a gumiarcával, és nem csak vígjátékokban bizonyította a tehetségét. A jeles alkalomból a karrierje legfontosabb filmszerepeinek felelevenítésével köszöntjük Jim Carreyt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.