5 tuti esemény, amire mindenképpen menj el 2017-ben

Forrás: Facebook/Lisa Nichols -
2017 esemény program corleonis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyágyúk látogatnak Magyarországra idén. Ha kíváncsi vagy, kik érkeznek kis hazánkba, és miért, látogass el te is az alábbi eseményekre.

Február 25. Rapülők-koncert

A 90-es évek legismertebb hazai zenekara, a Rapülők 1992-ben alakult, és pár év alatt óriási sikert aratott. Geszti Péter (MC Gesztenye), Berkes Gábor (T-Boy) és Szentmihályi Gábor (Michel de Lux) nevéhez olyan slágerek kötődnek, mint a Nem adom fel, Áj Láv Jú, Lesz még rosszabb című dalok, amiket a 90-es években nem csak a fiatalok fújtak fejből. A Rapülők arénakoncertjén 2017. február 25-én a legnagyobb slágereiket hozzák ismét el, hogy legutóbbi 2006-os koncertjük után újra megidézzék a 90-es éveket.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Időpont: 2017. február 25.

A Rapülők új klipjében mindenki bolondot csinált magából Forrás: Youtube/Rapülők

Április 1. Wake-Up! Day

2017 legnagyobb transzformációs/motivációs show-ja – világsztárok és magyar kiválóságok fellépésével. Képzelj el egy olyan napot, amely a stresszről, a rohanásról, és a pénzről szól! De úgy, hogy ez a nap egy örök élmény, és életed legmeghatározóbb, maradandó pozitív változását hozza! Egy olyan napot, amelynek te vagy a legfontosabb szereplője, miközben azokat a világsztárokat és hazai kiválóságokat hallgatod, akiket a Wake-Up! Day keretében hívtak meg Magyarország egyik legnagyobb színpadára. Előadók: Lisa Nichols – a világ egyik legkeresettebb transzformációs trénere, a Titok című film sztárja, a JólLét Most és számos más bestseller szerzője. Marisa Peer, a hipnózis nagymestere, vezető sztárterapeuta, aki a királyi családokon és olimpiai sportolókon kívül számos hírességgel dolgozik együtt; a Rendíthetetlen önbizalom és más bestsellerek szerzője, médiaszemélyiség. Jeffrey Allen, szoftvermérnökből lett energiagyógyász, rendkívüli lifecoach. Dr. Kemény Dénes, válogatott vízilabdázó, aki 15 éven keresztül vezette a magyar válogatottat, ma a Kemény Dénes Vezetői Akadémia elismert tanácsadója. Hosszú Katinka és Shane Tusup, háromszoros olimpiai bajnok sokszoros világbajnok úszónő, motivátor és férje/társa/edzője. Pásztor Anna, magával ragadó, sodró, szédítő, megrázó, gondolkodtató énekes és életművész.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Időpont: 2017. április 1.

Lisa Nichols: „Annyi pénzem sem volt, hogy pelenkát vegyek a gyereknek" Forrás: Facebook/Lisa Nichols

Március 18. Cesar Millan Live

Cesar Millan, a világhírű kutyaviselkedési szakember tavasszal, európai turnéja keretében újra hazánkba ékezik. „Hatalmas öröm számomra, hogy az európai közönség visszavár. Igyekszem majd ismét boldoggá tenni a rajongóimat, és persze a kutyájukat is. Hiszen az előadásaim célja éppen ez: egy boldogabb, harmonikusabb és modernebb kutya-gazdi kapcsolat kialakítása" – mesélte a lelkes kutyamágus. Többéves tapasztalatát hozza el újra Budapestre. Cesar Millan nemcsak jó szakember, hanem kiváló showman is, aki vicces sztorikon és megható történeteken keresztül, szinte szórakoztatva vezeti be kutyaimádó közönségét az ember legjobb barátjának lelki világába. Legújabb show-jában segít megérteni a kutyák testbeszédét, és megfejteni néhány bonyolultabb eblelket.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Időpont: 2017. március 18.

Cesar Millan Forrás: Gary Gershoff / Getty Images North America / AFP

Május 12–14. Cirque de Soleil

A Cirque du Soleil társulata visszatér Budapestre 2017. május 12. és 14. között, 3 napnyi lehetőséggel, hogy a magyar nézők is megismerhessék Varekait, egy vulkán tetején található elbűvölő erdő világát, amelyet hóbortos és elvarázsolt teremtmények laknak. Egy vulkán tetején található erdő mélyén létezik egy különleges világ – egy világ, ahol bármi lehetséges. Ez a világ a Varekai. Az ég elenged egy fiatal magányos férfit, és elkezdődik a Varekai története. A varázslatos erdő árnyékában földet érve egy sokszínű világban találja magát, amely tele van fantasztikus teremtményekkel, és egy abszurd, ugyanakkor különleges élmény részesévé válik. Ezen a napon és ezen a lehetőségekkel teli helyen egy varázslat veszi kezdetét, amellyel újra felfedezheti az életet, és rácsodálkozhat a világ és az elme rejtélyeire. A Varekai szó roma nyelven azt jelenti: "bárhová". Ez a Dominic Champagne által rendezett előadás tisztelettel adózik a nomád lelkek, a szellem és a hagyományos cirkuszművészet, valamint azok előtt, akik végtelen szenvedéllyel keresik az utat, ami elvezethet Varekaiba.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Időpont: 2017. május 12–14.

A kanadai Cirque du Soleil társulat artistái a Totem nevű előadásuk szingapúri sajtóbemutatóján. A társulat október 28-tól december 6-ig tart előadásokat a világ körüli turnéjának szingapúri állomásán Forrás: MTI/EPA/Wallace Woon

Augusztus 9–16. Sziget fesztivál

Megérkezett a jövő évi Sziget első fellépőcsokra, ami megrengetni nem fogja a földet, de sokan találhatnak számukra kedves neveket az alábbi listában: Major Lazer, Dimitri Vegas and Like Mike, Two Door Cinema Club, Tom Odell, Bad Religion, DJ Shadow, Mac DeMarco, Vince Staples, W&W, Oliver Heldens, WE ARE GTA, Kensington, Oh Wonder, GusGus. És abban is biztosak lehetünk, hogy ez az illusztris lista további világsztárok névsorával fog bővülni.

Helyszín: Hajógyári-sziget
Időpont: 2017. augusztus 9–16.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.