Hosszú betegség után elhunyt a Twin Peaks színésze, Warren Frost

Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/ABC/Abc -
Warren Frost meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Twin Peaks szereplője, Warren Frost, aki Dr. Will Hayward szerepét alakította, 91 éves volt.

A szomorú hírt a színész családja közölte február 17-én – közölte a The Hollywood Reporter.
"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy kedves, idős édesapánk, Warren Frost örökre eltávozott" – nyilatkozta Mark Frost, a színész fia.

Warren Frost (jobbra) 91 éves korában hunyt el Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/ABC/Abc

Warren Frost Middlebury-ben, az otthonában hunyt el, hosszú betegség után.

Elképesztő luxusban mulatnak a sztárok az Oscar utánhttp://www.life.hu/kult/20170218-elkepeszto-luxusban-mulatnak-a-sztarok-az-oscar-gala-utan.html"Varázslatos átváltozás" - ez a témája az Oscar-díjátadó ceremóniát követő kormányzói bálnak, amelynek szervezői gondoskodnak róla, hogy a háromórás műsor alatt megéhező sztárok a legfinomabb csemegéket luxuskörülmények között élvezhessék.Kult--Pénzt osztogat a Kelemen Kabátban zenekarhttp://www.life.hu/kult/20170218-farsangi-bulit-rendez-a-kelemen-kabatban-zenekar-penzjutalom.htmlA Kelemen Kabátban zenekar a kezdetekkor ökörködésnek indult, de mára már van olyan daluk, amit több, mint 17 millióan kattintottak. A formáció neve onnan ered, hogy a zenész testvérek osztályába járt egy Kelemen nevű tanuló, aki mindig kabátban volt. Ő azóta pap lett, a bohockódásnak induló zenekar mára pedig odáig jutott, hogy tagjai még pénzt is osztogatnak a koncertjükön. De hogy pontosan miért, azt az interjúban elmondják. KultMegnyílt Galambos Bogi első kiállítása: Fotó!http://www.life.hu/kult/20170217-galambos-bogi-a-kiallitasarol-posztolt.htmlGalambos Boglárka szelfit posztolt az első saját kiállításáról. KultOrigoÍgy vécéznek a magyarok a statisztika szerinthttp://www.life.hu/kult/20170216-statisztika-keszult-a-magyarok-vecezesi-szokasairol.htmlEgy nagyon izgalmas és érdekes statisztika látott napvilágot, amely különféle szempontok alapján vizsgálja a magyarok vécézési szokásait. KultOrigoMűvészetté varázsolta rémálmait a férfi: fotók!http://www.life.hu/kult/20170216-ijeszto-kepsorozat-egy-ferfi-remalmairol.htmlA 22 éves férfi brutális rémálmoktól szenved minden éjjel. Egyszer elhatározta, hogy életre kelti a fejében megjelenő félelmetes látomásokat. KultOrigoÍgy nézett ki terhesen Marilyn Monroe - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170216-igy-nezett-ki-terhesen-marilyn-monroe.htmlSoha nem látott fotók kerültek nyilvánosságra a terhes Marilyn Monroe-ról. A filmcsillag titokban tartotta várandósságát, ez idáig pedig a képeket sem adták ki, amiket annak idején Frieda Hull készített a sztárról. Kult




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.