Témák, amik hatalmas tömegeket mozdítanak meg

boldogság téma siker egészség program témakör fogyókúra corleonis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Slágertémák: ha becsukod a szemed, biztosan te magad is fel tudsz sorolni legalább öt olyan dolgot az életedben, amik igazán érdekelnek, amikre nem sajnálod az időt vagy éppen a pénzt, és amik idővel a mindennapjaid részévé váltak. A legtöbbünknek ilyen a súlykontroll, az egészséges életmód, a siker és a pénz, a boldogság keresése, illetve a szerelem és a mindent elsöprő szex. Ha te magad is ezek bűvkörében élsz, az alábbi programokat semmiképpen ne hagyd ki!

Súlykontroll/Egészséges életmód

Az egészséges életmód éllovasai mindent megtesznek azért, hogy az ország lakossága fitt, karcsú, illetve egészséges legyen. Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka, Katus Attila, illetve Béres Alexandra egy országot képesek megmozgatni, míg Kiss Virág fitneszvilágbajnok vagy éppen Hosszú Katinka példát állítva elénk igyekeznek meggyőzni mindannyiunkat: a sportos életmódnak köszönhetően egy egészen más dimenzióban találhatjuk magunkat. De ha példamutatás, ne felejtkezzünk el azokról a hétköznapi emberekről sem, akik megelégelték korábbi egészségtelen, túlsúllyal élt életüket, és saját erejükből születtek újjá, akárcsak egy mesebeli főnixmadár. Az ő történeteik óriási löketet adhatnak azoknak, akiknek már elegük van a saját tohonyaságukból és erőtlenségükből. A zakbkásakirálynő történetéről például ITT olvashatsz.

A sportos életmódnak köszönhetően egy egészen más dimenzióban találhatjuk magunkat Forrás: Thinkstock

Program: 11. Fitnesznap

2017-ben újabb színpadok és programok nyílnak a mozogni vágyók előtt, ez lesz a tavasz egyik legnagyobb aerobikeseménye Magyarországon! A Nagyszínpad mellett ismét tovább bővül a funkcionális tréningek és a saját testsúlyos edzések választéka is. A modern funkcionális edzésmódszerek mellett szakemberek kísérnek el az erőnléti tréningek világába, valamint segédkeznek a legújabb technikák elsajátításában. A résztvevőket több helyszínen is ingyenes szaktanácsadás, egészségügyi szűrés és felmérés fogadja. Helyszín: BOK Csarnok, Budapest, Dózsa György út 1.; Időpont: 2017. március 18.; Web.

Siker, pénz, karrier

A fogyasztói társadalom mágikus értékei, amelyek megszerzéséért sokszor minden egyebet képesek vagyunk feladni: szerelmet, családot, egészséget, barátságokat. A verseny kemény tempót diktál, időt sem hagy, hogy észrevegyük: egy eltorzult valóságban gyakran mások akaratát hajtjuk végre, mások álmait hisszük a magunkénak. Vajon mit jelent az ember életében a valódi siker? Mekkora szerepet játszanak benne a pénz, a hatalom, a luxus látványos kellékei? Lehetünk-e ezek nélkül is boldogok egy olyan társadalomban, amely elvárja tőlünk, hogy a maga szabályai szerint bizonyítsunk? Létezik-e a sikernek személyes útja is?

A pénz beszél - sajnos megszerzésért sokszor minden egyebet képesek vagyunk feladni Forrás: Thinkstock

Wake Up! Day

2017 legnagyobb transzformációs/motivációs show-ja – világsztárok és magyar kiválóságok fellépésével. Képzelj el egy olyan napot, amely a stresszről, a rohanásról és a pénzről szól! De úgy, hogy ez a nap egy örök élmény, és életed legmeghatározóbb, maradandó pozitív változását hozza! Egy olyan napot, amelynek te vagy a legfontosabb szereplője, miközben azokat a világsztárokat és hazai kiválóságokat hallgatod, akiket a Wake-Up! Day keretében hívtak meg Magyarország egyik legnagyobb színpadára. Előadók: Lisa Nichols – a világ egyik legkeresettebb transzformációs trénere, a Titok című film sztárja, a JólLét Most és számos más bestseller szerzője. Marisa Peer, a hipnózis nagymestere, vezető sztárterapeuta, aki a királyi családokon és olimpiai sportolókon kívül számos hírességgel dolgozik együtt; a Rendíthetetlen önbizalom és más bestsellerek szerzője, médiaszemélyiség. Jeffrey Allen, szoftvermérnökből lett energiagyógyász, rendkívüli lifecoach. Dr. Kemény Dénes, válogatott vízilabdázó, aki 15 éven keresztül vezette a magyar válogatottat, ma a Kemény Dénes Vezetői Akadémia elismert tanácsadója. Hosszú Katinka és Shane Tusup, háromszoros olimpiai bajnok sokszoros világbajnok úszónő, motivátor és férje/társa/edzője. Pásztor Anna, magával ragadó, sodró, szédítő, megrázó, gondolkodtató énekes és életművész. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna; Időpont: 2017. április 1.; Web.

Boldogság

Hol a boldogság mostanában? Amióta világ a világ, nemzedékek sora fürkészi a választ, ám a kiegyensúlyozott párkapcsolatnál még senki nem tudott jobb feleletet adni. Pedig a boldogság ennél jóval összetettebb fogalom, és nem is olyan könnyű tetten érni, mint azt néhányan gondolják.

Hol a boldogság mostanában? Forrás: Thinkstock

Kaland, élmény, kihívás egyszerre

Határaink feszegetése, önmagunk legyőzése? Egy löket adrenalin kell a boldogsághoz? A vadvízi evezés egy olyan komplex élmény, amely megmozgatja a testet, de közben felüdíti a lelket is. A hegyek között feloldódnak a hétköznapok, a gondtalan jókedv, az élmények sokasága és a szabadság határtalan érzése veszi át a főszerepet. Helyszín: Ausztria; Időpont: választható; Web.

Szerelem és szex

A szerelem a Wikipédia szerint egy olyan mély és erős érzés, amely által szorosabban kötődünk a másik félhez, mint ha csak csupán szeretetet éreznénk iránta. A szerelem fogalmát a különböző kultúrákban és társadalmi közegekben eltérő módokon határozták meg. Ez a fajta kötődés a mai világban igazi kiváltság, egyre kevesebbeknek adatik meg ez a fajta érzelmi elköteleződés. Napjaink Tinder-generációjának nincs könnyű dolga, ha a szerelmet keresi. Tegyünk ez ellen! De hogyan? Ne legyünk restek: remek programok, ismerkedési estek és sok-sok önfeledt szórakozás a kulcsa mindennek – előbb-utóbb ránk talál az igaz szerelem, csak kitartónak kell lennünk!

A szerelem érzése a mai elidegenedett világunkban igazi kiváltság Forrás: Thinkstock

Tabuk nélkül parti

Belépésnél 3 féle színű karszalag közül választhatsz. Piros: foglalt vagy. Sárga: nyitott a könnyed estére. Zöld: nyitott a komoly kapcsolatra. Helyszín: Symbol, Budapest; Időpont: 2017. március 25.; Web.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.