fotósorozat galéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is szeretsz nosztalgiázni, elmerengeni a múltban? Íme, néhány fotó, amellyel könnyedén visszautazhatsz az időben. 

Láttál már valaha képet az eredeti Róbert Gidáról és az első Micimackóról? A macit eredetileg Edwardnak hívták és a kisfiú első születésnapjára vásárolták meg a szülők a Harrods áruházban. A világhírűvé vált regény megjelenésekor fotósorozat is készült, amely a National Portrait Gallery gyűjteményében található.

Napvilágra került egy másik zseniális kép, melyen Walt Disney az árnyékokkal játszva ábrázolja Mickey egeret a falon. Most van lehetőséged megnézni Willard Scottot is, aki az első Ronald McDonald megformálója. Ha úgy gondolod, hogy a mostani bohóc figura ijesztő akkor nézd meg az elődjéről készült képet.

Mindenüket odaadták volna az emberek, ha bepillantást nyerhettek volna annak idején a Moulin Rouge öltözőjébe, de ennek az 1924-es felvételnek köszönhetően most bekukucskálhatunk a kulisszák mögé.

Sosem gondoltuk volna, hogy a Wright testvérek első, 1903-as repüléséről is láthatunk majd fotót, de úgy tűnik már csak a képzelet szab határt, ha a múltban szeretnénk értékes emlékeket keresni.

/1702/13_ri201722013441

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.