Rendőrségi képek: évtizedekkel ezelőtt így néztek ki a női bűnözők

bűnöző fotó rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyilkosoktól, a tolvajokon át egészen a prostituáltakig: mindenféle bűnöző szerepel a régi rendőrségi fotókon, melyeket az 1940-es és az 1960-as években készítettek. A fotók szereplői valószínűleg már tagadnák a múltjukat, de az ilyen tetteket nem lehet kitörölni. Nézd meg sorozatunkat, a régmúlt idők női bűnözőiről!

Megszállottá vált Mark Michaelson, miután rátalált egy régi rendőrségi fotóra. Ma már több mint 10 ezer kép található meg a gyűjteményében, a legkülönfélébb bűnözőkről. Akadnak köztük brutális gyilkosok, pitit tolvajok és prostituáltak is, egy a közös bennük: életük legmélyebb és legsötétebb pontján örökítették meg őket, amit már soha nem fognak tudni kitörölni. Az 1940-es és 1960-as években készült rendőrségi felvételekből a legérdekesebbek a női bűnözők: nézd meg, hogy néztek ki évtizedekkel ezelőtt azok a hölgyek, akik rossz útra tértek.

/1702/_vtiz201722413451
Pásztor Anna: „Elfelejtettem felnőni!”http://www.life.hu/kult/20170223-pasztor-anna-interju.htmlAz Anna & the Barbies énekesnője cirkuszba vonult, hogy az Utópia turné megkoronázásaként egy dokumentumfilmet készítsen. Emellett Anna elkészítette legújabb dalát is, ösztönözve a maximalizmus csapdájában élő embereket egy boldogabb életre. A filmezés és az új album mellett hamarosan motivációs előadást is hallhatunk az énekesnőtől. De hogy pontosan hogyan is zajlik mostanában Pásztor Anna élete? A Life.hu utánajárt. KultOrigoGálvölgyi János álma valóra vált: elkészült a Hullaégetőhttp://www.life.hu/kult/20170224-galvolgyi-janos-alma-valora-valt.htmlDöbbent, néma csend az előadás végén: így fogadta a közönség Gálvölgyi János régi álmának bemutatóját. Elkészült a Hullaégető, amit a színész évtizedek óta szeretett volna színpadra vinni, ezzel Gálvölgyi egyik legnagyobb álma vált valóra. KultOrigoRengeteg látogatót vonz a cancúni tengeralatti múzeum - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170222-rengeteg-latogatot-vonz-a-cancuni-tengeralatti-muzeum.htmlIgazi látványosság a cancúni tengeralatti múzeum, ami nem is csoda, hiszen már a meglátogatás módja is különleges: üvegfenekű hajóval, vagy búvárkodva tekinthetőek meg az életnagyságú szobrok. Kult--Anger Zsolt egy filmben szerepel Jennifer Lawrence-szelhttp://www.life.hu/kult/20170222-anger-zsolt-egy-filmben-szerepel-jennifer-lawrence-szel.htmlÚjabb hollywoodi sztár forgat hazánkban már egy ideje: Jennifer Lawrence. A színésznő a Red Sparrow című kémfilmben játszik, egy magyar színészt pedig az a szerencse ért, hogy vele együtt szerepelhet. Anger Zsolt szerint Jennifer Lawrence "hibátlan". Kult--22 érdekesség A sötét ötven árnyalatárólhttp://www.life.hu/kult/20170220-erdekessegek-a-sotet-otven-arnyalatarol.htmlTudtad, hogyan készültek fel a főszereplők a szexjelenetekre? Hogy miért kapott borostát a második részben Christian? Hogy mi az összefüggés A sötét ötven árnyalata és a nizzai terrortámadás között? A híres-hírhedt BDSM love story második része már hasít a világ és Magyarország mozijaiban, úgyhogy épp itt volt az ideje, hogy összegyűjtsünk róla egy nagy adag különleges információt. KultOrigoA történelem legfontosabb alakjai - Fotósorozat!http://www.life.hu/kult/20170221-erdekes-fotosorozat-a-tortenelem-fontos-szemelyeirol.htmlTe is szeretsz nosztalgiázni, elmerengeni a múltban? Íme, néhány fotó, amellyel könnyedén visszautazhatsz az időben. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.