A téli olimpia miatt jövőre később adják át az Oscar-díjakat

<strong>Forrás: AFP</strong> -
Oscar-díj téli olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2010-ben és 2014-ben is később adták át az Oscar-díjakat, mint ahogy egyébként szokás. 2018-ban is későbbre fog tolódni az átadás időpontja: ez az oka.

Az amerikai filmakadémia rendhagyó módon február végén szokta kiosztani az elismerő díjakat, ám a téli olimpiai játékok idején ez az időpont rendszerint kitolódik egy március eleji dátumra.

Így lesz ez 2018-ban is, ugyanis jövőre a dél-koreai Pjongcsangban rendezik a téli olimpiát február 9. és 25. között.

Mivel idén is volt magyar produkció, amely miatt izgulhatott Magyarország, így talán jövőre is érdemes lesz kivárni azt a néhány nap eltérést. A Mindenki című kisfilmmel nyert Oscar-díjunk után jövőre is hasonlóan sikeres eredményre számítunk.

Bizonyos információk szerint már előre megjósolták Deák Kristóf sikerét.

Vajna Timi az Oscar-díjas Mindenki rendezőjével, Deák Kristóffal szelfizett - Fotó!

Újabb hatalmas magyar sikernek örülhetünk: a Mindenki című rövidfilm Oscar-díjat nyert. Vajna Timi ezúttal ugyan nem volt jelen a gálán, de egy közös fotóval gratulált a győzelemhez Deák Kristóf rendezőnek és az egész csapatnak. Nézd meg a fotót!

Szakítós dallal jelentkezik a Kelemen Kabátbanhttp://www.life.hu/kult/20170308-uj-dallal-jelentkezik-a-kelemen-kabatban.htmlA Kelemen Kabátban új dallal debütált, ami az idei tavasz erősen slágergyanús nótája. A banda Dér Henivel közösen alkotta meg a számot, ami a felszabadulás életérzését adja a hallgatóknak! A dallamtapadás garantált. KultOrigoElhunyt Szőnyi István szinkronrendező, a Dallas magyar változatának készítőjehttp://www.life.hu/kult/20170308-elhunyt-szonyi-istvan-szinkronrendezo.htmlSzomorú hírt közölt a Facebook-oldalán a Magyarszinkron.hu: egy kiváló szakembert gyászol a szakma. Elhunyt Szőnyi István szinkronrendező, aki a többi között a Dallas magyar változatának elkészítésében is közreműködött. KultThinkstockNem így végződött volna eredetileg a Pretty Woman című filmhttp://www.life.hu/kult/20170307-megvaltoztattak-a-pretty-woman-cimu-film-veget.htmlMint kiderült, a Micsoda nő! című filmet eredetileg tragikus lezárással tervezték, de végül egy vidám szerelmi sztori lett belőle. KultOrigo71 éves lett Koncz Zsuzsa: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/kult/20170307-71-eves-lett-koncz-zsuzsa.htmlAz ikonikus magyar énekesnő számára a Ki mit tud? hozta meg a várt nyilvánosságot, de tehetségének köszönhetően kapott rengeteg felkérést. Karrierjét még az elnyomás sem tudta megállítani. KultOrigoÍgy él most Meat Loaf, a 90-es évek nagy zenészehttp://www.life.hu/kult/20170307-igy-el-most-meat-loaf-a-90-es-evek-nagy-zenesze.htmlMeat Loaf 1993-ben robbantotta fel a slágerlistákat az I'd Do Anything for Love című rockballadájával. De mi történt vele azóta? Hogy él ma a zenész? Kult--Meghalt Paula Fox amerikai regényíróhttp://www.life.hu/kult/20170306-elhunyt-paula-fox-amerikai-regenyiro.htmlKilencvenhárom éves korában meghalt Paula Fox amerikai regényíró, aki saját életéből merítve írt történeteket veszteségről és elhagyatottságról gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.