Így néznének ki a világsztárok a festményeken - Fotók!

fotó festmény világsztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A festményeknek is megvan a maguk varázsa, de ma már nagyon kevés emberről készül ilyen portré. Van azonban valaki, aki nem sajnálta az idejét arra, hogy a legnagyobb világsztárokat így is megörökítse: nézd meg, hogy néznének ki hírességeink, ha néhány száz évvel ezelőtt születtek volna.

A festmények már kimentek a divatból, kevesen készíttetnek portrét magukról manapság, de néhány évszázaddal ezelőtt még ez volt az egyetlen módja annak, hogy megörökítsenek például egy neves uralkodót. Ma már a fényképek világában senki nem szeretne órákig modellt állni egy festményhez, de nagyon úgy tűnik, hogy van, akinek hiányzik ez a stílus. Egy blogger úgy döntött, visszarepíti a legnagyobb sztárjainkat az időben, és úgy ábrázolja őket a festményeken, mintha abban a korban születtek volna. Nézd meg, hogyan nézne ki Jake Gyllenhaal, Jennifer Aniston vagy éppen Nicole Kidman egy portrén.

/1703/Vil_g2017321131131
Zimány Linda és Oláh Gergő kölcsönösen segítik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20170321-zimany-linda-es-olah-gergo-a-nagy-duettben-video.htmlZimány Linda is a TV2 A Nagy Duett című műsorának sztártáborát erősíti, Oláh Gergő párja lesz. Sok meglepetésre is számíthatunk tőlük. TV + SztárokOrigoSimon Kornél, A Nagy Duett szereplője nem néz tévéthttp://www.life.hu/sztarok/20170321-nem-nez-tevet-simon-kronel.htmlMár kiderült, hogy kik lesznek az újra felélesztett Nagy Duett szereplői: köztük van Simon Kornél is, akiről kiderült, hogy nem tudta, mire vállalkozik. Ő ugyanis 8 éve nem néz tévét.TV + Sztárok--Hajdú Péter az RTL Klubnak is fog műsort gyártanihttp://www.life.hu/sztarok/20170321-hajdu-peter-az-rtl-klubnak-ismusort-fog-gyartani.htmlAz ATV-nél dolgozó Hajdú Péter nemrég az RTL Klubbal is megállapodott: gasztroműsort fog gyártani a csatornának. A Profi a konyhámban című show-nak szereplője is lesz Hajdú. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVáratlan bejelentés: Stohl András otthagyja a Vígszínházathttp://www.life.hu/sztarok/20170321-stohl-andras-otthagyja-a-vigszinhazat.htmlHátat fordít a Vígszínház társulatának Stohl András. Lapinformációk szerint a színészt sok olyan feladattal keresték meg, amelyeket szívesen elvállalt volna, azonban társulati tagsága leszűkítette a lehetőségeit. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán is elhagyta az országothttp://www.life.hu/sztarok/20170321-bereczki-zoltan-elhagyja-az-orszagot.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Majka és Dundika egy hónapra Amerikába költöznek. Nem ők az egyetlenek... TV + Sztárok--Janza Kata unokaöccse halhatott meg az óbudai balesetbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170321-janza-kata-szineszno-unokaoccse-halt-meg-az-obudai-balesetben.htmlHogy arról korábban a Life.hu beszámolt, két autó ütközött össze Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton szombat hajnalban. Ketten a helyszínen életüket vesztették, köztük az ifjúsági kajak világbajnok, Janza Richárd. Mostanra kiderült, hogy vélhetően Janza Kata színésznő unokaöccse távozott az élők sorából. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.