Pink lesz a Sziget Mínusz egyedik napjának fellépője

Forrás: AFP/Kevin Mazur -
Sziget Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Sziget is bővelkedni fog sztárfellépőkben, közülük az egyik Pink lesz, aki a -1. napon fogja megalapozni a fesztivál hangulatát.

A Sziget fesztivál évek óta leghíresebb előadókat sorakoztatja fel, ez idén sem lesz másként. Már rengeteg sztár neve került ki, többek között Rita Ora és Wiz Khalifa hazánkba utazik majd a nyáron, hogy szórakoztassa a fesztivál közönségét. A mínusz egyedik napon is nagy névvel alapozzák meg a hangulatot: Pink lesz a sztráfellépő.

Pink jön a Szigetre Forrás: AFP/Kevin Mazur

A háromszoros Grammy-díjas énekesnő augusztus 9-én fogja felforgatni a nagyszínpadot. Pink - mivel nem is olyan rég adott életet második gyermekének, egy kisfiúnak - csak néhány koncertet jelentett be idén, ezek közül az egyik helyszín Budapest! Az énekesnő valószínűleg a tőle megszokott, látványos show-val készül a Szigetre is.

19 érdekesség a T2 Trainspottingrólhttp://www.life.hu/kult/20170320-erdekessegek-a-t2-trainspottingrol.htmlTudtad, hogy az első munkacíme Pornó volt? Hogy miért nem dolgozott együtt két évtizedig a főszereplője és a rendezője? Hogy melyik szereplőnek ment el a hangja a forgatáson? 21 esztendő után folytatás készült a kilencvenes évek egyik legnevezetesebb kultfilmjéhez, mi pedig utánanéztünk, mi minden érdekesség tudható a T2 Trainspottingról.Kult--Exkluzív interjú a Lukas Graham zenekarral - Videó!http://www.life.hu/kult/20170321-interju-a-lukas-graham-zenekarral.htmlHáromszor jelölték Grammy-díjra a zenekart, akik házi videók feltöltésével indultak el annak idején hódító útjukra Dániából. A Lukas Graham zenekar elárulta a Life.hu-nak, mi a sikerük titka. Kult--Glenn Close 70 éves: egy nagy karrier legemlékezetesebb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20170320-glenn-close-70-eves-a-karrierje-legemlekezetesebb-szerepei.htmlSosem volt tipikus hollywoodi színésznő, de különleges annál inkább, és nem is a tipikus szerepek találták meg, hanem a különlegesek: a kerek születésnapját ünneplő Glenn Close karrierje talán ennek köszönhetően is bővelkedik az emlékezetes alakításokban. Mi pedig összegyűjtöttük a kedvenceinket tőle. Kult--Gyászhír! Elhunyt Chuck Berryhttp://www.life.hu/kult/20170319-meghalt-chuck-berry-90-eves-volt.html90 éves korában meghalt Chuck Berry amerikai gitáros, énekes, a rock and roll egyik fontos személyisége. KultOrigoGyász! Elhunyt a fiatal magyar énekesnő, Görög Hajnalkahttp://www.life.hu/kult/20170318-elhunyt-a-fiatal-magyar-enekesno-gorog-hajnalka.htmlAz Operettszínház művészei jótékonysági estet rendeztek ma estére Görög Hajnalka énekesnő javára, a fiatal művész azonban tegnap elhunyt. Kult--Így trükköztek a régi idők fotósai: Galéria http://www.life.hu/kult/20170316-igy-csaltak-regen-a-fenykepeszek.htmlBizony, ma már nehéz elképezelni, de photoshop előtt is volt ám élet. Így csaltak az akkori fotóművészek. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.