Kaszás Attila 10 éve hunyt el

Forrás: Vígszínház archívum -
Kaszás Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaszás Attila 10 évvel ezelőtt távozott, de emléke örökké fog élni. Barátai és szerettei elevenen tartják a Jászai Mari-díjas nagyszerű színészt, aki már egy évtizede hiányzik a családjának, a barátainak és a rajongóknak is.

Nagyszerű színész, és nagyszerű ember volt Kaszás Attila, akinek fájdalmasan fiatalon kellett távoznia az élők sorából. Éppen 10 évvel ezelőtt hunyt el, de az emléke soha nem halványult. Már egy évtizede hiányolja őt családja, szerettei, barátai, de a kollégák és a rajongók is emlékeznek arra, milyen is volt Kaszás Attila.

Tehetségével már korán kitűnt a színészek közül.

Kaszás Attila és Igó Éva Forrás: Vígszínház archívum

"Attila messze kitűnt tehetségével a felvidéki színészek közül" - vallotta Tóth Tibor, a Jókai Színház direktora. Hozzátette, őt mindenki imádta.

"Nemcsak szeretnivaló ember, de szeretnivaló sztár is volt"

- mondta a rendező. Kaszás Attiláról egykori osztálytársai is megemlékeztek, összegyűltek, és a diákévekről meséltek. Feketéné Pusztai Irén elárulta, hogy Attila nem volt erős matematikából, de kiválthatta a házifeladatot szavalással. Elmesélte azt is, hogy mindig bevonta őket a mókákba. A színész tragikus halála mindenkit lesújtott, édesanyja a mai napig nem tudott túllépni rajta. "Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék Attilára, de ezzel a fájdalommal már együtt kell élnem" - mondta a Story Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.