Az orosz versenyzőt, Julia Samoilovat kitiltották az Eurovízióról

Forrás: Youtube -
Julia Samoilova Eurovíziós Dalfesztivál Kijev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovíziót idén Kijevben rendezik, az orosz versenyző azonban nem léphet fel. A legújabb hírek szerint Ukrajna nem engedi, mert korábban a Krímben lépett fel a kerekesszékes Julia Samoilova.

Az Eurovízós Dalfesztivált idén Ukrajnában, Kijevben rendezik. Magyarországot Pápai Joci fogja képviselni, Oroszországot pedig Julia Samoilova képviselné, de a legfrissebb információk szerint nem fogják megengedni, hogy fellépjen. Állítólag

Ukrajna szó szerint megtiltotta, hogy az orosz versenyző megmérettesse magát.

Julia Samoilovat Forrás: Youtube

Mégpedig azért, mert annak idején a kerekes székes énekesnő fellépett az Oroszország által elfoglalt Krímben, ezt pedig Ukrajna nem nézi jó szemmel. Ráadásul három évre ki is tiltották az országból a versenyzőt - írja a BBC.

Programajánlóhttp://www.life.hu/kult/20170320-programajanlo-marcius-23-30.htmlItt a tavasz, végre a jó idő is megérkezett! Ne tétlenkedjetek hétvégén, használjátok ki az első napsugarakat és irány a közeli erdő! Ha pedig túl vagytok egy nagyszerű kiránduláson, nézzétek meg, milyen klassz programokkal várnak benneteket országszerte. KultOrigoElhunyt Helena Štáchová, színésznőhttp://www.life.hu/kult/20170322-eletet-vesztette-helena-tachova-szineszno.htmlHosszas betegeskedés után, otthonában hunyt el Helena Štáchová, 72 évet élt. KultThinkstockTavasz van! Fotósorozat a természet igazi meglepetéseiről http://www.life.hu/kult/20170320-fotosorozat-a-vilag-legerdekesebb-viragairol.htmlEzek a virágok biztosan meghozzák a kedvedet egy kis kiránduláshoz. Íme néhány növény, ami egyáltalán nem az, mint aminek látszik. Kult--Így néznének ki a világsztárok a festményeken - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170321-igy-neznenek-ki-a-vilagsztarok-a-festmenyeken.htmlA festményeknek is megvan a maguk varázsa, de ma már nagyon kevés emberről készül ilyen portré. Van azonban valaki, aki nem sajnálta az idejét arra, hogy a legnagyobb világsztárokat így is megörökítse: nézd meg, hogy néznének ki hírességeink, ha néhány száz évvel ezelőtt születtek volna. Kult--19 érdekesség a T2 Trainspottingrólhttp://www.life.hu/kult/20170320-erdekessegek-a-t2-trainspottingrol.htmlTudtad, hogy az első munkacíme Pornó volt? Hogy miért nem dolgozott együtt két évtizedig a főszereplője és a rendezője? Hogy melyik szereplőnek ment el a hangja a forgatáson? 21 esztendő után folytatás készült a kilencvenes évek egyik legnevezetesebb kultfilmjéhez, mi pedig utánanéztünk, mi minden érdekesség tudható a T2 Trainspottingról.Kult--Pink lesz a Sziget Mínusz egyedik napjának fellépőjehttp://www.life.hu/kult/20170321-pink-lesz-a-sziget-minusz-egyedik-napjanak-sztarfellepoje.htmlAz idei Sziget is bővelkedni fog sztárfellépőkben, közülük az egyik Pink lesz, aki a -1. napon fogja megalapozni a fesztivál hangulatát. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.