Megnézheted az Igazából szerelem folytatását - Videó!

Forrás: Comic Relief -
Love Actually Igazából szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán az alkotók sem sejtették annak idején, hogy az Igazából szerelem ilyen kultikus film lesz, de a sikere a megjelenése óta töretlen. Végre elkészült a második része, így megtudhatjuk, hogyan alakult a szereplők sorsa!

Az Igazából szerelem több mint 10 éve jött ki, azóta örvend hatalmas népszerűségnek. A klasszikus karácsonyi filmek közé emelkedett, de az igazi fanatikusok nemcsak az ünnepekkor nézik meg, hanem bármikor. Érthetetlen, hogy miért kellett ennyi időt várni arra, hogy készítsenek a filmből egy második részt, de végre itt a folytatás.

Megnézheted az Igazából szerelem folytatását Forrás: Comic Relief

Megtudhatjuk, hogyan alakult a szereplők sorsa, csak sajnos nem egy egész estés játékfilmben, csupán egy kisfilmben. A Red Nose Day nevű jótékonysági program keretein belül készítették el a folytatást, ami már az internetre is felkerült, így bárki, bármikor megnézheti!

/1703/Igaz_201736131958

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.